Apariţiile Fecioarei Maria la San Damiano, Italia

Apariţiile Fecioarei Maria la San Damiano, Italia

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Din 1968, în satul italian San Damiano, situat la 20 km de Piacenza şi la 70 km de Milano, în Emilia Romagna, a început să apară Fecioara Maria, în fiecare zi și în fiecare săptămână. În 1981, femeia care a văzut-o și auzit-o, cunoscută sub numele de “Vizionara” sau chiar “Mamma Rosa”, Rosa Buzzini a murit.

 

Feciaora san damianoDar chiar şi după dispariţia acestei martore, Fecioara a continuat să apară, “vie și adevărată”, la intervale regulate, în fiecare sâmbătă la prânz, în timpul Rozariul, în ciuda dispariției “instrumentului său”, așa cum era numită Mamma Rosa.
De fapt, Fecioara Maria i-a apărut Mammei Rosa în două forme, la doi ani distanţă. Pentru prima dată şi-a făcut apariţia sub forma unei femei tinere care a venit să ceară de pomană în casa sărmanei Mamma Rosa, soția unui țăran și mamă a trei copii, imobilizată la pat, muribundă.
În timpul acestei prime vizite a Mariei, cerşetoarea a vindecat-o pe bolnavă și i-a cerut să-şi schimbe viața: să își schimbe domiciliul și munca.
Mamma Rosa a ascultat-o și a devenit vizitatoarea pacienţilor în spitalul dce la Plaisance. Doi ani mai târziu, Fecioara i-a apărut “ca o apariție”, “pe un glob roșu”. De la acea dată, Mamma Rosa a declarat că o auzea și vedea pe Fecioară aproape zilnic și că primea mesaje din partea acesteia. Vestea s-a răspândit repede și în scurt timp s-a constituit un cult care solicita sosirea de pelerini din întreaga lume. În fiecare vineri, de la mijlocul lunii martie 1965, Mamma Rosa oferea oamenilor care o vizitau lecția pe care a primit-o din partea Fecioarei în grădină, unde au avut loc aparițiile.
Dar la 2 februarie 1968, eparhia i-a interzis clarvăzătoarei de a mai face asta în public. Totuşi, ea a continuat să primească, în apropierea unei capele mici, înființat în casa sa, mesaje al căror conținut era distribuit apoi afară printr-un difuzor.
La 1 iunie 1970, noul episcop din Piacenza, a ordonat Rosei să înceteze difuzarea mesajelor sale. Ele au fost însă înregistrate și transcrise de unii martori. Prin urmare, Mamma Rosa le-a putut dezvălui oamenilor până când Biserica i-a interzis să o mai facă, la cinci ani de la începerea aparițiilor.
După moartea clarvăzătoarei din San Damiano, unii “martori privilegiați” laici, au difuzat casete audio şi video, pe care erau înregistrate mesajele clasate, interpretate și comentate.
Mai mult, s-a organizat un cult în apropierea incintei numită “mica grădină a paradisului”, prevăzută cu o poartă dublă, care protejează cei doi arbori sub care a stat Fecioara Maria. Aici se găseşte o statuie mică de marmură albă care o reprezintă.
Oamenii vin în acest loc cu miile, adesea copleșiţi de suferință. Se spune că după câteva zile petrecute în acest spaţiu devenit sacru, mulți oameni vor merge acasă cu o viziune diferită despre ei înșiși.

 

Mamma Rosa
Mamma Rosa

Iată câteva dintre mesajele Fecioarei Maria adresate Mammei Rosa:
Am venit să vă pregătesc inimile printr-o mare dragoste, printr-o mare nobleţe, printr-un elan mare … Să ne pregătim fiecare inimă la Venirea mea și a Fiului meu Iisus. (17/11/1967)

Lumea întreagă trebuie să știe că Regatul meu și Fiului meu va sosi în curând, iar eu sunt deja pe pământ. (13/11/1967)

Voi veni cu o lumină mare și voi triumfa asupra întregii lumi. Iar Fiul meu Iisus va veni cu un Nou Regat și va aduce pace și iubire, linişte și bucurie în inimi. (5/13/1967)
Voi veni cu o lumină mare în formă de porumbel pentru a ilumina lumea întreagă. Toţi o vor vedea, toţi se vor îmbrăţişa cu dragoste pentru Mine și toți vor avea lumina Cerului ca să se trezească inimile voastre întunecate … Dar cei care nu au credință, ce va fi de ei? (4 4 70)

O stea va veni în Cer. Cu această stea, voi veni în mijlocul vostru și voi da Lumina lumii întregi! Cei care vor avea credință în inimile lor vor găsi atât de multă bucurie și mângâiere, și multe suflete vor fi convertite! Ele vor fi salvate și va avea mântuire și pace …. Această stea, atunci când voi veni, va fi mare și va călători în lumea întreagă … va duce Lumina peste tot și voi trimite razele sale în inimile preoților și în toate sufletele. (74 67)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *