Câinele negru fantomă din Hanging Hills

Câinele negru fantomă din Hanging Hills

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Câinele negru fantomă din Hanging Hills (2)Dealurile de la Hanging Hills sunte situate în Valea Connecticut din Statele Unite şi aparțin de Metacomet Ridge, din Apalaşi. Ele prezintă  o destinație populară pentru a practica drumeții, deoarece sunt renumite pentru stâncile sale înalte, oferă un microclimat foarte plăcut iar fauna și flora sunte variate.

Hanging Hills sunt în întregime situate pe teritoriul orașelor Meriden (în Connecticut), Berlin (în comitatul Hartford) și Southington.

În folclorul local există legenda câinelui negru din Hanging Hills, un câine care se presupune că are puteri supranaturale şi care bântuie regiunea încă din secolul al XIX-lea.

El se manifestă sub forma unui câine negru mic, de obicei, care nu lasă amprente și nu emite niciun fel de sunet. Potrivit unui proverb local a vedea câinele negru pentru prima dată înseamnă că vei avea parte de bucurie, dar cine îl vede a doua oară se poate aştepta la nenorocire sau durere. A treia oară este fatal!

Se spune că după ce a fost văzut de anumiţi oameni pentru a treia oară, câinele negru fantomă din Hanging Hills ar fi provocat şase decese!

Una dintre cele mai vechi poveşti despre câinele fantomă a fost publicată în Connecticut trimestrial în perioada aprilie-iunie 1898 de către geologul W.H.C. Pynchon.

Câinele negru fantomă din Hanging Hills (3)

Potrivit acestuia, în februarie 1891, el şi colegul lui Herbert Marshall de la United States Geological Survey ar fi zărit câinele, respectiv pentru a doua și a treia oară, în timp ce făceau cercetări pe dealurile stâncoase de la Hanging Hills.

Lui Marshall nu-i păsa de legendă, dar la scurt timp după ce a văzut fantoma câinelui negru a alunecat pe gheață de pe vârful unei stânci și a căzut mortal în gol. Trupul său a fost găsit de către autorități. Rapoarte privind observarea câinelui negru fantomă de la Hanging Hills continuă să circule şi astăzi.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *