Explozie nucleară pe partea întunecată a Lunii!

Explozie nucleară pe partea întunecată a Lunii!

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

 Liderii lumii sunt alertaţi de către NASA despre acest incident fără precedent.

De ce nu se va reîntoarce niciodată NASA pe Lună
Captura foto youtube

Liderii lumii consideră că a avut loc un posibil eveniment nuclear pe partea întunecată a Lunii! Unele rapoarte secrete trimise funcționarilor guvernamentali de către  NASA susţin că a existat o explozie masivă pe partea întunecată a Lunii! Sateliţii NASA au indicat faptul că a fost o explozie echivalentă unei explozii de la Hiroshima!

Nu există însă niciun indiciu al unei eventuale amenințări nucleare extraterestre care să vizeze Pământul în acest moment.

Stația Spațială Internațională ISS a fost pusă în alertă ridicată, iar Organizația Națiunilor Unite pentru prima dată în istorie a permis echipajului stației spațiale internaționale să se înarmeze cu arme secrete care nu au fost încă dezvăluite publicului!

Cei mai mulţi ufologi sunt de acord că există baze lunare secrete ale extratereştrilor staționate pe partea întunecată a Lunii, motiv pentru care pământenii au evitat să mai pună piciorul pe satelitul Terrei.

Se pare că în acest moment ar exista un război al extratereştrilor şi că ar fi avut loc o defecțiune la o instalaţie secretă aflată în acest sector de pe Lună, sau chiar un atac venit din Rusia, declară unii teoreticieni ai conspiraţiei.

 

https://www.youtube.com/watch?v=YE5Im7Uv5FE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *