Extratereştrii se tem ca civilizaţia noastră să nu se autodistrugă

Extratereştrii se tem ca civilizaţia noastră să nu se autodistrugă

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

La 27 septembrie 2010, în timpul unei conferinţe de presă care a avut loc la National Press, în Washington D.C., în faţa jurnaliştilor veniţi din toată lumea, şapte foşti membri ai US Air Force au atestat existenţa OZN-urilor şi, lucru interesant, capacitatea acestora de a neutraliza sau de a dezactiva rachetele noastre nucleare.

FEMA News Photo. Sursa Wikipedia.
FEMA News Photo. Sursa Wikipedia.

Ufologul Robert Hastings, cel care a organizat conferinţa de presă care a uimit lumea prin declaraţia lui:

„Cred că (…) această planetă este vizitată de fiinţe din altă lume, care, oricare ar fi motivele lor, au început să se intereseze de cursa noastră pentru înarmare nucleară, care a început la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial.”

El a afirmat că cei şapte ofiţeri prezenţi reprezintă de fapt un grup de aproximativ 120 de foşti ofiţeri militari care au avut cu toţii experienţe similare.

Robert Salas, un fost ofiţer al armatei americane specializat în lansarea de rachete nucleare, a spus în cadrul aceleiaşi conferinţe uimitoare : „US Air Forec minte în ceea ce priveşte implicările securitare ale OZN-urilor şi putem să o probăm.”

El considera că extratereştrii nu doreau decât să ne transmită un mesaj de pace şi că intenţiile lor nu erau ostile. Doreau să ne avertizeze asupra daunelor iremediabile pe care le putem face planetei noastre.

Conform unui studiu recent realizat de experţii de la NASA, 32 de civilizaţii avansate s-ar fi autodistrus pe planeta noastră iar a noastră ar fi următoarea, dacă vom face fapte necalculate, ireparabile pentru mii sau milioane de ani!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *