Fantomele din metroul londonez

Fantomele din metroul londonez

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Fantomele din metroul londonez (2)Mărturii recente povestesc despre nişte întâlniri bizare cu copii cu ochi negri care au avut loc la Londra. Un bărbat, soția și copiii săi așteptau într-o o stație de la metroul londonez când au auzit deodată un râs ciudat venind din tunel. Iată ce a spus martorul:
“Spre surprinderea noastră, un copil care nu măsura mai mult de un metru în înălțime, a apărut de nicăieri mai jos pe calea de rulare în fața noastră.”

Fantomele din metroul londonez
Raymond Leslie Morris

Martorii erau extrem de uimiţi când au observat că „ochii lui nu aveau nicio culoare.”
Anchetatorul care s-a ocupat de caz a declarat: “Am primit nouă rapoarte diferite în ultimii doi ani, iar toate dovezile păreau să fie credibile. În cadrul interviurilor majoritatea poveștilor lor au fost foarte asemănătoare.”

O legendă urbană spune ca aceşti copii misterioşi care apar de nicăieri sunt de fapt fantomele a trei copii uciși în anii ’60 de către un mecanic auto, pe nume Raymond Leslie Morris.

Pedofilul s-a născut în 1929 în Walsall, Staffordshire şi se zice că avea un IQ de 120!
În 1951, el s-a căsătorit cu o vecină care era cu doi ani mai mare decât el. Raymond a fost caracterizat ca manifestând o violenţă sexuală ieşită din comun.

În decembrie 1968, a fost arestat pentru uciderea a trei fetiţe între 1964-1967. Raymond Leslie Morris a murit la 11 martie 2014, la vârsta de 84 de ani, după ce şi-a petrecut 45 de ani din viaţă în puşcărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *