Horoscopul lunii Mai 2022

Horoscopul lunii Mai 2022

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Berbec

Viața ta emoțională se schimbă. Ca cuplu, este timpul pentru complicitate. Nu strica totul cu povești vechi care vor readuce amintiri proaste în mintea partenerului tău. Dacă ești în căutarea unui suflet pereche, fă un efort să-ți arăți farmecul. În domeniul profesional, va trebui să te organizezi pentru a-ți depăși toate sarcinile. Înconjurați-vă de o echipă susținătoare și eficientă și veți reuși să atingeți noi culmi! Finanțele tale par stabile și nu-ți dau griji.

 

Taur

Riști să trăiești într-o lume imaginară și întoarcerea pe pământ ar putea fi mai dificilă decât crezi. Ca cuplu, acordul va fi într-o formă bună. Totuși, ferește-te de discuțiile despre bani. Singur, vei dori să aduni aventurile incitante, dar în cele din urmă vei fi frustrat. Vei fi nesăbuit în munca ta. Ai vântul în pânze și unii dintre colegii tăi ar putea fi umbriți. Ai mare grijă.

 

Gemeni

Lipsa ta de diplomație va provoca conflicte. Gândește-te bine, loviturile cu capul nu te duc nicăieri. Va trebui să fii mai delicat, fără îndoială. Mâinile tale sunt legate și nu-ți poți conduce afacerea așa cum crezi de cuviință. Transmite în mod diplomatic superiorilor tăi că tu ești cel mai bun.

 

Rac

Nimeni nu va rămâne indiferent la puterea ta de seducție și nu vei avea nevoie de mult efort pentru a-ți atinge obiectivele. Dacă ești liber, vei avea o viață sentimentală însuflețitoare. Acesta este momentul perfect pentru a vă consolida poziția profesională. Pune-te înainte și fă-te indispensabil pentru cât mai mulți oameni, vei deveni un pilon al afacerii tale.

 

Leu

Prietenia este cea care va avea un loc important astăzi. Singură, intri într-o perioadă uluitoare! Cele mai sălbatice dorințe îți vor fi îndeplinite. Senzual ca naiba, vei folosi și abuza de puterea ta de seducție fără a fi pe deplin conștient de asta. Nu îți vei atinge obiectivele dacă nu acorzi un minim de timp și atenție contactelor tale profesionale. Dacă reușești, eficiența ta va fi în lumina reflectoarelor. Vei avea ideile clare datorită climatului astral și vei putea lua decizii rapide.

new-year-wishes
new-year-wishes

Fecioara

Nu ești imun la un fulger. Este perfect dacă ești singur, altfel… vei merge pe o potecă riscantă și accidentată. Fă un efort să fii atent sau vei face greșeli stupide. Încearcă să te concentrezi pe munca ta, chiar dacă apare nevoia unei vacanțe!

 

Balanța

Simți că situația scapă de tine și asta te face nervos. Nu vă panicați ! Întotdeauna există o soluție. Între timp, ia-o pe tine și nu înrăutăți lucrurile. Veți putea da frâu liber creativității și vă veți arăta puterea. Du-te, este timpul să te faci remarcat. Nu ezitați să vă prezentați!

 

Scorpion

Cercul tău de familie nu va fi înțelegător. Viața ta sentimentală va fi pusă sub protecția stelelor. Fericirea voastră împreună va fi totală! Singură, această perioadă trezește temeri de dezamăgire. Vei avea nevoie de oameni care să te asculte. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, lucrurile se vor rezolva. În general, te vei simți în siguranță. Atmosfera planetară vă va stimula și vă va întări interesul pentru munca dumneavoastră. Vei avea cele mai bune atuuri pentru a-ți realiza proiectele.

 

Capricorn

Puterea ta de seducție va fi la apogeu. Și partenerul tău va beneficia! Viața ta sentimentală va evolua și se va îmbogăți, mai ales prin contribuția partenerului tău sau a celor din jur. Totul va depinde de starea ta de spirit. Vei da dovadă de un spirit competitiv foarte ascuțit și vei îndeplini cu succes o misiune delicată. Activitatea ta profesională se anunță intensă. Noi proiecte vor urma rapid, dar prevederea ta nu te va dezamăgi.

 

Vărsător

Îți va lipsi entuziasmul și nu vei mai crede în relația ta. Va trebui să luăm deciziile necesare, chiar dacă sunt dureroase. Luați-vă curajul în ambele mâini. Ar trebui să-ți modulezi umorul în această perioadă. Ai putea să faci niște gafe nefericite. Nu-ți fie frică de tăcere, uneori este mai bine să taci decât să rănești inutil oamenii care îți sunt dragi.

 

Pești

Te vei simți în perfectă armonie cu partenerul tău.Veți împărtăși momente împreună pline de tandrețe și senzualitate. Te vei simți ca și cum ai fi într-o bulă… bucură-te, realitatea te va ajunge din urmă destul de curând. Viața de familie nu este întotdeauna un râu lung calm. Autoritatea ta naturală te va ajuta să câștigi respect. Nu va trebui să ridici vocea pentru a fi ascultat. Esti un pilon in anturajul tău profesional și vei reuși să te impui fără dificultate. O problemă administrativă ar putea să vă dezechilibreze temporar bugetul.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *