Maria Esperanza de Bianchini şi apariţiile Fecioarei Maria

Maria Esperanza de Bianchini şi apariţiile Fecioarei Maria

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Maria Esperanza de Bianchini (de asemenea, cunoscută sub numele de Maria Esperanza din Betania) s-a născut în Venezuela, în Betania, la 22 noiembrie 1928.

Aparițiile Sfintei Maria din Itapiranga (1)
Este renumită pentru aparițiile Fecioarei Maria pe care le-a primit timp de aproape șaizeci de ani. Ea spune că a avut prima ei viziune cu Tereza de Lisieux care i-ar fi dat un trandafir.
În 1940, suferea de pneumonie. Aproape era pe moarte când a primit prima sa viziune a Fecioarei Maria.
În 1974, împreună cu soțul ei, a cumpărat o fermă care i-ar fi fost desemnată în aparițiile sale pentru a deveni un “centru de rugăciune și pelerinaj.”
La 25 martie 1976 a avut loc prima apariție într-o peșteră de lângă un râu mic, la poalele unei coline. În fiecare an, la 25 martie, Maria Esperanza și credincioșii și curioșii se adunau în grotă.
Un eveniment memorabil a avut loc la 25 martie 1984, când o sută de oameni pretind că au văzut-o pe Fecioara Maria în grotă. Maria era prezentată ca fiind “împăcarea tuturor popoarelor.”
Pio Bello Ricardo, episcop local, a proclamat autenticitatea aparițiilor într-o scrisoare pastorală la 21 noiembrie 19873.
La 5 ianuarie 1990 de apariție a avut loc ultima apariţie și Maria Esperanza a murit în 2004, în America.
În prezent, procesul ei de beatificare este în curs de desfășurare, ceea ce-i va da titlul de Slujitor al lui Dumnezeu. Faza de dioceză a acestui proces a fost începută la 31 ianuarie 2010.

Content Protection by DMCA.com

One thought on “Maria Esperanza de Bianchini şi apariţiile Fecioarei Maria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *