Semnale radio din centrul Terrei primite de NASA

Semnale radio din centrul Terrei primite de NASA

4.00 avg. rating (83% score) - 4 votes

Foarte seriosul ziar canadian “Neekley World News” a publicat la 14 februarie 1995 un articol care demonstrează din nou teoria Pământului găunos.

Un înalt responsabil de la NASA care nu vrea să-şi dea numele afirmă în acest articol că există sub pământ fiinţe care încearcă să intre în contact cu noi. “Oricine ar fi – zice el – ei dispun de o tehnologie care este capabilă de a trimite semnale prin scoarţa terestră, prin sute de kilometri de pământ şi rocă”.

Oamenii de ştiinţă au primit primele semnale la 30 octombrie 1995, graţie sateliţilor foarte sensibili. Din acea zi, emisiile au fost reînnoite la intervale regulate, declară responsabilul de la NASA. “Semnalele radio ar fi compuse dint-un cod matematic foarte complex, care ne-a convins că suntem în contact cu o colonie de fiinţe vii a căror inteligenţă este fără îndoială superioară celei a noastre”. El precizează că oamenii de ştiinţă nu au avut prea multe probleme de a descifra mesajele, dar a refuzat de mai multe ori de a dezvălui ce conţin.

Semnale radio din centrul Terrei primite de NASA

“Nu voi spune că mesajele sunt de natură ostilă, însă conţinutul lor ar putea să provoace controverse şi nelinişti, a adăugat el. “Ca multe elemente depinzând de interpretare, sunt de părere de a aştepta înainte de a declara ceva opiniei publice care ar putea să o pună “într-o stare de excitare şi de anxietate”.

Informatorul continuă explicând că oamenii de ştiinţă de la NASA sunt frustraţi de faptul că ei nu au reuşit să localizeze această “civilizaţie subterană”, şi că nu sunt în măsură, cu tehnologia de care dispun, de a răspunde mesajelor. “Ei ştiu mai multe despre noi decât noi despre ei. Ei au găsit astfel un mijloc de a comunica cu noi, într-un mod regulat; noi dimpotrivă, nu ştim nici măcar unde sunt. Mesajele lor arată că au cunoştinţe extinse privind posibilitatea dezvoltării şi a supravieţuirii unei vieţi inteligente lipsită de oxigen şi de soare”.

Responsabilul de la NASA a mai spus că oamenii de ştiinţă estimează că aceasta ar putea fi descoperirea cea mai importantă de secole întregi. “Am sperat mult timp de a deveni stăpânii Universului; acum recunoaştem că există teritorii neexplorate chiar în interiorul planetei noastre, ceea ce ar putea fi de primă importanţă pentru viitorul nostru”.

El a adăugat cu o umbră de regret că “nu avem niciun mijloc de a comunica cu această civilizaţie”. Cine sunt ei? Ne amintim de straniile aventuri ale amiralului Byrd, în cursul zborului său care a avut loc la 19 februarie 1947 în regiunea polară, când a descoperit intrarea spre Pământul găunos.

Vom ajunge oare să-i cunoaştem pe cei care locuiesc sub pământ? Care sunt exigenţele conţinute în mesajele lor şi descifrate de NASA? Şi de ce nu trebuie să le ştim? Cum mesajele nu sunt ostile, nu pun în pericol populaţia de la suprafaţa Terrei. De ce forţele politice îngrădesc, încă o dată, accesul nostru la informaţie? Publicul trebuie să ştie adevărul.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *