Sunete îngrozitoare venite din cer

Sunete îngrozitoare venite din cer

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

De ani de zile și în diferite țări, oamenii raportează sunete îngrozitoare care se aud din cer. Acest fenomen ciudat a început în 2008 şi de atunci, se manifestă cu regularitate în Statele Unite, Germania, Canada și în întreaga lume.
Potrivit martorilor, sunetul misterios care pare să vină de nicăieri, este asemănător cu o armată de trompete a unei orchestre filarmonice, care pare să cânte groaznic.

strange-sounds-april-may-2015
Captura foto youtube

Fenomenul a fost descris în fiecare caz ca un sunet absolut asurzitor, teribil. Kimberly Wookey, o  canadiancă, a reuşit însă să înregistreze fenomenul de mai multe ori în casa sa situată în British Columbia. Ea spune:
“În dimineața zilei de 29 august 2013, în jurul orei 7:30 sau cam aşa ceva, am fost trezită de zgomotul terifiant venit din cer. Atunci m-am dat jos din pat în căutarea unei camere pentru a înregistra sunetul. Din păcate, nici astăzi nu știu originea acestui fenomen. ”

Un alt incident important a avut loc încapitala ucraineană Kiev, în august 2011: “Sunetul auzit în țară a fost extrem de puternic, astfel încât oamenii pe o rază de 30-40 de kilometri au fost martori în același timp”, a declarat un martor. “Experţii care au examinat fenomenul încearcă să-l explice, dar în zadar, nici unul nu a furnizat încă explicații raționale.”

Unii oameni de ştiinţă au speculat că fenomenul misterios şi care dă fiori reci ar fi de origine geologică, dar nu pot confirma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *