Suntem vizitaţi de fiinţe din alte dimensiuni

Suntem vizitaţi de fiinţe din alte dimensiuni

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Screen-Shot-2015-06-10-at-11.39.21În 2011, după ce s-au declasificat câteva documente, în atenţia presei a ajuns un raport realizat de un agent special FBI, un locotenent-colonel, a cărui identitate a rămas anonimă din motive de securitate naţională. Acesta adunase o puzderie de date despre fenomenul OZN în urma unor interviuri şi a studiului pe care l-a făcut pe durata a mai mulţi ani pe acest subiect.

Conform rapoartelor şi documentelor declasificate, rezultă că am fost vizitaţi de mai multe specii extraterestre, unele dintre ele nefiind numai de pe alte planete, ci şi din alte dimensiuni.

Aceste entităţi ar avea capacitatea de a se materializa pe planeta noastră apărând în faţa martorilor ca nişte figuri translucide gigantice.
În raportul agentului american se dau detalii importante:

fbi-interdimensional-ufos1. O parte din discuri transportă echipaje, altele sunt sub control de la distanţă.

  1. Misiunea lor este pacifistă.
  2. Aceşti vizitatori sunt similari cu ființe umane, dar de dimensiuni mai mari.

  3. (…)

  4. Nu vin de pe o planetă cum folosim noi termenul, ci de pe o planetă eterică care întrepătrunde cu noi înșine și nu ne sunt vizibili.

  5. Corpurile vizitatorilor și nava se materializează automat intrând în rata vibratorie a materiei noastre dense.

  6. Discurile au un tip de energie radiantă sau rază, care poate dezintegra cu ușurință orice navă atacatoare. Intră în eter după propia lor voinţă și dispar pur şi simplu din viziunea noastră, fără urmă.

  7. Regiunea de unde vin nu este “planul astral”, dar corespunde lui Lokas sau Talas. Cei care studiază chestiuni ezoterice vor înțelege aceşti termeni.

  8. Nu pot fi, probabil, atinse prin radio, dar pot fi, probabil, de radar (…).

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *