Ultimele cuvinte ale actriței Marilyn Monroe

Ultimele cuvinte ale actriței Marilyn Monroe

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Actrița legendară și simbolul sexului de la Hollywood, Marilyn Monroe a fost venerată de public și chiar de J.F. Kennedy, președintele Americii, cu care ar fi avut relații, precum și cu fratele acestuia, Robert.

sursa Yahoo Style, Wikipedia.

Înainte de moartea ei, destul de misterioasă și care ridică foarte multe semne de întrebare, actrița de vis s-ar fi aflat la telefon cu actorul Peter Lawford, care mai târziu a relatat ultimele sale cuvinte: “Îi spun rămas bun lui Pat, la revedere președintelui și la revedere și pentru tine, pentru că ești drăguț”.

La 5 august 1962, către ora trei dimineața, Eunice Murray, guvernanta lui Marilyn Monroe s-a neliniștit datorită fatului că actrița se inchisese în camera sa, lăsând lumina aprinsă dar nerăspunzându-i. Ea l-a alertat imediat pe psihiatrul Ralph Greenson care, sosind la fața locului, a spart geamul de la fereastra camerei și a descoperit-o pe actriță moartă în patul său, cu o mână pusă pe telefon. Măsuța de noapte era plină de medicamente iar pe covor se afla un flacon gol de Nembutal (folosit în anestezie și ca somnifer).

Superba actriță blondă Marilyn Monroe, care suferea de probleme legate de droguri, avea doar 36 de ani.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *