Actriţa Amanda Seyfried pledează ca să fie legalizat canabisul

Actriţa Amanda Seyfried pledează ca să fie legalizat canabisul

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried

Actriţa americancă Amanda Seyfried consideră că controversatul canabis este un “lucru minunat” și că medicamentul ar trebui legalizat în Statele Unite, a declarat ea pentru publicaţia The Sunday Times.

Amanda Michelle Seyfried, cunoscută din Nine Lives, Alpha Dog, Mamma Mia! sau Letters to Juliet are o opinie foarte clar privind consumul de canabis, pe care actriţa îl vrea legalizat în Statele Unite ale Americii.
Superba vedetă americancă nu înțelege de ce utilizarea acestui drog este încă tabu în timp ce alcoolul, de pildă, produce pagube prea mult. “Cred că canabis este un lucru minunat. Mulți oameni fumează într-un mod responsabil și, prin urmare ar trebui să fie legal”, a declarat ea pentru Sunday Times.
Amanda Seyfried va fi în curând pe afişul comediei Ted 2, alături de Mark Wahlberg. În peliculă, ea joacă un avocat care fumeaza folosind un bong. “Ar fi putut pune un bong în toate scenele în cazul meu”, a spus es. “Nu înțeleg, oamenii mor tot timpul din cauza alcoolului şi totuşi canabisul este încă foarte stigmatizat.”
Totuşi, ea a mărturisit: “Am avut atacuri de panică, nu se poate amesteca cu medicamente. Asta nu făcea decât ca lucruri să fie mai rele pentru mine”, a povestit starul de la Hollywood.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *