Vedetele pun prenume nebuneşti copiilor lor

Vedetele pun prenume nebuneşti copiilor lor

4.75 avg. rating (95% score) - 4 votes

Nicolas Cage a pus numele băieţaşului său Kal El (Coppola). Acesta s-a născut la 3 octombrie 2005. Mama lui este Alice Kim, o fostă chelneriţă în vârstă de 20 de ani. Dar de ce acest prenume ciudat?
Nicolas a precizat că l-a ales în semn de omagiu pentru Kal El, un erou de benzi desenate, mai cunoscut sub numele de Clark Kent sau Superman. Iar cuplul speră să aibă şi alt băiat, pe care îl vor numi Spider.

Vedetele pun prenume nebune
Nicolas Cage Sursă foto: Wikipedia

O altă vedetă, Curtis 50 cent Jackson şi-a botezat băiatul Marchizul de 50 cenţi. Mama lui este Shaniqua Tompkins. Ei nu au ştiut să explice de ce au ales pentru copilul lor acest prenume cu iz aristocratic şi neobişnuit. Nici Geri Halliwell, de la fosta trupă Spice Girls nu a scăpat de această febră.
La 14 mai 2006, ea a dat naştere unei fetiţe, pe care a numit-o imediat Bluebell Madonna (tatăl ei este Sacha Gervasi, scenaristul care a scris Terminalul cu Tom Hanks). Prenumele micuţei evocă răşina arborilor, o floare pe care Geri a văzut-o în ultima vreme peste tot în timpul sarcinii sale. Cât despre Madonna, este un omagiu adus Fecioarei Maria şi cântăreţei faimoase, Geri fiind un mare fan al său.

Un alt cuplu celebru, Sylvester Stallone şi Sasha Czack au pus prenumele fiului lor Sage Moonblood (s-a născut la 5 mai 1976). De ce? Dacă încercăm o mică traducere, Moonblood înseamnă Sângele Lunei. Sylvester s-a gândit la cineva sălbatic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *