Ocultism

Adevăratul satanism

0 286
5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Câte minciuni se mai spun şi despre satanism! Ne referim la satanismul real, religia lui Anton Lavey. Oamenii sunt foarte fricoşi când aud numele lui Satana, şi, prin urmare, au din start percepţiile negative cu privire la această religie (sataniştii înşişi descriu practica lor ca o religie). Cu toate acestea, vor exista întotdeauna indivizi care se vor califica drept satanişti şi care vor oferi o imagine falsă a acestei „religii”. Dar  nu trebuie confundat satanismul cu „cultul satanic” care conduce la extrem poruncile adepţilor lor, ca sacrificiile.

 

 

Adevaratul satanism

 

Toţi sataniştii sunt, în general, atei, deoarece Satana nu este un zeu, ci o forţă a naturii. Se respectă şi se protejează natura şi, astfel, sacrificiile de animale nu vor fi tolerate.

În plus, actele sexuale trebuie să se facă între persoane adulte şi conştiente. Această religie constă din a spune că nu există nici Dumnezeu, nici Satana, că omul este stăpânul propriei vieţi şi că este liber să facă ce vrea în măsura în care nu intervine asupra libertăţii altora.

Content Protection by DMCA.com

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Urmariți-ne pe Twitter!

Publicitate

Publicitate

Video country music

Enigme

Showbiz

Dosarele crimei

Videoclipurile săptămânii

Conspirație

Credință

Spiritualitate

Mitologie

Legende

Publicitate

Publicitate
Flag Counter

Susține acest site cu o donație!