Amprente de pantofi de acum un miliard de ani!

Amprente de pantofi de acum un miliard de ani!

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Amprenta unui pantof imprimată readuce brusc la ordinea zilei posibilitatea, de ce nu, a călătoriei înapoi în timp… Vi se pare mult prea SF? În timp ce mergea pe jos în Pădurea Națională Cleveland, californianul J. Snyder a descoperit cu o mare uimire o amprentă fosilizată. Cu toate acestea, amprenta în cauză, de pantof, a fost făcută în granit … Într-un loc în care roca a fost estimată la aproximativ un miliard de ani!

Amprente de pantofi de acum un miliard de ani
Un artefact imposibil

J. Snyder nu a văzut decât o singură explicație: acest artefact uman pe care l-a descoperit în mod întâmplător este o dovadă că, iată, călătoria în timp este posibilă. Potrivit lui, amprentele digitale au fost lăsate de un om care călătorea în timp – într-o vreme când, desigur teoretic, omenirea nu exista încă! Dacă teza lui este corectă, atunci în mod sigur există în lume o mașină pentru a călători prin timp, și la un moment sau altul, a fost operațională și utilizată de către oameni, se pare.

Când și în ce scop? Acest pantof imprimat în granit nu ne răspunde, din păcate … Alte amprente stranii de acest tip au fost descoperite însă şi în Golful Prince William Sound, Alaska. Dar unii experţi speculează faptul că planeta noastră ar fi fost vizitată de astronauți antici: ei sunt, de fapt, cauza acestor artefacte care pur şi simplu sfidează logica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *