Aventura de o noapte dintre Miss BumBum şi Cristiano Ronaldo

Aventura de o noapte dintre Miss BumBum şi Cristiano Ronaldo

3.50 avg. rating (79% score) - 2 votes
Andressa Urach
Andressa Urach

Andressa Urach, fosta Miss BumBum și cunoscută prostituată de lux, este gata să lanseze o biografie care ar putea face multe valuri în mass-media mondială. Motivul: revelațiile sale intime despre aventura pe care a avut-o cu vedeta de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo (şi nu numai).

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Tânăra braziliancă superbă, bine cunoscută pentru plastica trupului său impresionant şi apetisant, știe foarte bine să-şi pună în valoare fizicul de invidiat. În acel moment, ea pretindea pentru o oră de plăceri sexuale aproximativ 10.000 de euro!

Printre clienţii fetei se numărau oameni de afaceri bogați, dar și … jucători de fotbal. De asemenea, s-a culcat cu stelele echipei naționale de fotbal din ţara sa.

Ea povestește cum la 19 martie 2013, a primit un apel telefonic neașteptat chiar de la Cristiano Ronaldo, care a obținuse numărul ei prin intermediul a doi prieteni. “Eşti cu adevărat Miss Bum Bum Brazilia? E adevărat că ai cel mai frumos fund din lume? Îmi place”, ar fi început el entuziasmat.

“M-a chemat la el și am avut un contact sexual intens”, a declarat Andressa Urach cu mândrie.
Cu toate acestea, portughezul vedetă nu a recurs niciodată la relații sexuale plătite până la ea!

https://www.youtube.com/watch?v=EWUrV5w2S6k

“Nu-mi venea să creda că voi petrece un moment romantic cu una dintre stelele fotbalului. Niciun moment nu a egalat succesul de a fi cu el”, a spus ea cu emfază despre aventura amoroasă pe care a avut-o cu Cristiano.

O lună mai târziu, Ronaldo i-a dat o întâlnire într-un apartament din hotelul Villa Magna (unde o cameră costă 15.000 de euro pe noapte), situat în Madrid. “El a deschis ușa camerei în persoană.

A zâmbit, m-a invitat să intru și am discutat pe scurt ceea ce se va întâmpla. (…) Apoi m-a luat şi am avut o relație sexuală intensă. Contrar a ceea ce mi-am imaginat, a fost destul de agresiv în pat. Am petrecut mai puțin de o oră în această cameră. ”

https://www.youtube.com/watch?v=-xUENS2IDbE

Andressa a vrut să facă o fotografie cu el ca fană însă Cristiano i-a cerut să aştepte puţin, pentru a o face în holul hotelului. Fata l-a aşteptat timp de aproximativ 40 de minute în garajul imobilului. În cele din urmă a venit la ea un bodyguard şi i-a spus că fotbalistul plecase deja… Ronaldo şi gărzile de corp ale acestuia au ameninţat-o să nu-şi facă publicitate în presă pe seama lui.

Fata nu mai activează în mediul prostituatelor în prezent, cel puţin aşa susţine şi are acum unele probleme de sănătate.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *