Cântăreaţa de country Kacey Musgraves a văzut OZN-uri

Cântăreaţa de country Kacey Musgraves a văzut OZN-uri

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
Cântăreaţa de country Kacey Musgraves a văzut OZN
Kacey Musgraves

Kacey Musgraves este o cântăreță texană de muzică country faimoasă în SUA care a făcut recent dezvăluiri curioase în timpul unui interviu. Mai precis, ea a spus că a observat obiecte zburatoare neidentificate.
Frumoasa artistă a văzut cu ochii ei OZN-uri luminoase de mai multe ori în diferite locuri.

Din păcate, nu a luat nici o poză şi nu le-a filmat! După aceste experiențe multiple, Kacey crede cu tărie că nu suntem singuri în acest univers vast.

Ea declară: “Am văzut OZN-uri. Eram în Mexic cu mai multe alte persoane. Eram pe plajă după nunta prietenului meu. După miezul nopții, o lumină care făcea mișcări complet nebune a apărut pe cer. Fiecare dintre noi a privit-o aproximativ 20 de minute. Şi-a schimbat forma, în timp ce zbura în cer. Era ca o nebunie care nu făcea nimic normal. Eram complet trează, jur pe Dumnezeu!”

“Patru zile mai târziu, eram în Nashville pe verandă, noaptea și cu coada ochiului am observat pe cer plutind deasupra cartierului două mingi de foc gigantice, care erau gata să zboare. La început am crezut că era un elicopter, dar ele erau controlate! A fost o nebunie.”

În 2014, Kacey Musgraves a observat un “mic punct” neidentificat care a format un triunghi deasupra Los Angelesului, în California.
Ea conchide: “Cred cu adevărat. Nu cred că suntem singuri în univers.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *