Cazul Patterson (1967)

Cazul Patterson (1967)

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Roger Patterson şi unul dintre prietenii săi, pe nume Gimlin, făceau numeroase patrulări pe cal într-un sector unde s-au semnalat numeroase amprente de Bigfoot.

El avea cu el camera de 16 mm şi era decis de a filma urmele recente. Deodată, ei au văzut o siluetă impozantă care era aşezată în apropiere de un râu. Caii s-au speriat de această apariţie şi Patterson a căzut. S-a grăbit să ia camera în mână însă creatura deja se îndepărta.

 

Cazul Patterson (1967)
Bigfoot

Dar el a alergat după aceasta şi a filmat-o de la aproximativ 30 de metri. Filmul care a rezultat este pasionant şi durează circa 1 minut. în fine, creatura a dispărut în pădure, dar a privit curioasă probabil, inapoi spre cel care o fima.

Totuşi, autenticitatea acestei filmări unice este contestată de mai multe persoane, deoarece au fost detectate mai multe anomalii, cum ar fi faptul că se vede un fel de creastă pe spatele creaturii în timp ce nici o primată nu are aşa ceva. Forma craniului său seamănă cu cel al unei gorile. Probabil că este vorba de într-adevăr de bigfoot…

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *