Charlize Theron îl invită pe preşedintele Barak Obama la un club de striptease

Charlize Theron îl invită pe preşedintele Barak Obama la un club de striptease

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Invitată recent pe platourile de filmare la emisiunea tip show nocturn moderată de Jimmy Kimmel şi intitulată Jimmy Kimmel Live! de pe postul american de televiziune ABC, actriţa de vis blondă de origine sud-africană Charlize Theron a povestit întâlnirea pe care a avut-o cu preşedintele american Barack Obama. Nervoasă, vedeta de la Hollywood s-a oferit la un moment dat să-l ia la un club de striptease.

Charlize Theron
Charlize Theron

Dar vedeta a mai spus că murea de rușine de fiecare dată când se gândea la întâlnirea sa cu Barack Obama.
În timpul discuției sale cu președintele Statelor Unite ale Americii, el i-a explicat că i-ar plăcea să vină pe platourile de filmare cu Jimmy Kimmel, pentru că asta i-ar permite să ajungă la un public mai tânăr.
“N-am știu ce să spun”, a declarat actriţa înainte de a continua: “Tot ce am putut spune a fost:” Dacă sunteți în căutarea pentru o țintă diferită, vă pot duce la un club de striptease “.
Charlize Theron a mărturisit interlocutorului său că nu se poate controla întotdeauna atunci când este stresată: “Când sunt într-adevăr nervoasă, încep să spun lucruri nepotrivite… Nu știu cum să mă opresc, este un fel de diaree verbală. ”

Deși Barack Obama i s-a arătat “adorabil”, după acest incident, vedeta nu a putut să doarmă timp de săptămâni atât era de jenată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *