Complexul de vacanţă Albena

Complexul de vacanţă Albena

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Albena este cea mai cunoscută şi frumoasă staţiune bulgărească de la malul Mării Negre.

Amplasată la numai 30 km de Varna, Albena oferă un peisaj cu adevărat incredibil, are o plajă curată şi peste 40 de hoteluri situate chiar pe malul mării sau pe dealurile din apropiere, cu vedere la Marea Neagră sau spre rezervaţia Baltata.

Toate hotelurile din complex au o arhitectură asemănătoare cu cea a hotelului Laguna Beach, tip terasă, sunt impresionante şi moderne.

Albena_resort_Boby_Dimitrov
Albena este foarte vizitată de turişti, foarte cochetă şi dispune de o plajă magnifică, lată şi cu nisip fin. Aici apa mării este limpede, există multă verdeaţă în împrejurimi şi facilităţi pentru familiile cu copii, care pot avea o vacanţă extrem de relaxantă.

Oaza de verdeaţă în combinaţie cu plaja superbă şi marea vă vor încânta şi extazia. Combinaţia rară de aer proaspăt de pădure şi briza mării pare ideală pentru firile romantice şi va fi perfectă pentru vacanţa dvs.

În Albena, ţărmul mării este în pantă cu nisip catifelat are lungimea impresionantă de 3,5 km iar lăţimea ei variază între 100 şi 150 m. Există nenumărate atracţii de sporturi acvatice, terenuri de sport şi centre spa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *