Comunicarea este esenţială în cuplu

Comunicarea este esenţială în cuplu

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Sunt disperat pur şi simplu, pentru că de peste doi ani soţia mea se comportă diferit cu mine, anormal. Este rece, distantă şi pretinde libertate. Ce-i drept, are o fire independentă şi este autoritară (mai nou).

k
Ce a determinat, în esenţă, această schimbare? I-am făcut oare ceva rău? Nu înţeleg. Am de-a face cu o sadică? Cu o stăpână (şi nu ştiu)??
Sunt trist, confuz şi nu mă regăsesc. Refuză să mai facă dragoste cu mine şi preferă singurătatea. Am bănuit că şi-a făcut un amant. Oare? Ce-mi ascunde? Şi ce atitudine să adopt pentru ca să revină la ceea ce a fost ea cândva?

Sergiu

Într-adevăr, uneori ne schimbăm. Sau alţii se schimbă şi nu ne convine. În special atunci când este vorba de cineva drag, ca în cazul tău.
Poate că ai deranjat-o cu ceva grav şi din respect, nu vrea să-ţi spună. Sau poate că are pe altul… este posibil. Încearcă să fii împăciuitor şi s-o recâştigi. Credem că încă se poate.
În cuplu, comunicarea este esenţială, nu uita. Ia-o încet şi cu tact, metodic. Nu fii sălbatic şi caută s-o înţelegi, în special.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *