Cougars, la mare modă

Cougars, la mare modă

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Femeile care merg cu bărbaţi mai tineri sunt numite cougars (“pume”). Ele dezvăluie adevărul vieții lor, bucuriile și dezamăgirile care le modelează relațiile amoroase pe o aplicaţie care le permite să-şi facă secretele în mod anonim.
Una dintre utilizatoarele de pe Whisper spune: “Ies cu tipi mai tineri, pentru că îmi dă impresia de a fi mai frumoasă şi mai atractivă.”

Nikki
Dar unele momente pot să fie de-a dreptul foarte supărătoare. Iată ce declară altă utilizatoare: “Băiatul meu jucărie este foarte sexy, dar când vorbește, constat că este foarte tânăr și e un pic jenant”. Una găseşte însă şi avantaje: “Asta nu necesită mult angajament şi pot avea control total asupra lor.”
Unei femei cougar îi este foarte frică să nu-şi încheie viața singură: “Mă simt rău să fiu o cougar. Mă simt atrasă de bărbaţi mai tineri, dar voi termina în singurătate, sunt realistă ..”
Sentimentul ei este împărtășit, din păcate, de multe utilizatoare de pe Whisper. Alta scrie: “Prietenul meu este cu nouă ani mai tânăr decât mine. Suntem îndrăgostiți dar uneori, mă întreb cât de mult pot să-l facă fericit ..”
O altă utilizatoare a spus că se întâlnește cu tineri pentru a uita divorțul său dureros şi alta “deoarece bărbaţii de vârsta mea nu par să se ocupe de libidoul meu ridicat.”

cougar1
Există multe confesiuni interesante. Printre ele se numără cea a unei femei care spune că, uneori, se simte “babysitting” în timpul întâlnirilor amoroase cu tinerii neliniştiţi şi dornici de aventură cu o femeie matură.
Iată un mesaj relevant: “Îmi dau seama că dacă aş fi rămas gravidă în adolescenţă și dacă aş fi păstrat copilul, ar fi avut vârsta băiatului meu jucărie actual. “

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *