Documente recent desecretizate de FBI arată că am fost vizitaţi de fiinţe venite din alte dimensiuni

Documente recent desecretizate de FBI arată că am fost vizitaţi de fiinţe venite din alte dimensiuni

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

FBI-ul a arătat un mare interes în studiul fenomenelor OZN, asemeni CIA şi alte organisme americane. Este posibil ca multe filme S.F. să se fi bazat pe evenimente reale, de fapt, datorită unor “scurgeri” de date de la guvern pentru a crește în mod deliberat conștientizarea în rândul populației?

 

fbi-interdimensional-ufos
În 2011, după ce unele documente au fost “declasificate”, un raport redactat de către un agent special FBI în 1947, a ajuns la ochii publicului. Agentul special FBI, locotenent colonel, a cărui identitate rămâne anonimă din cauza “securității naționale”, a aduna date extinse asupra fenomenelor OZN după interviuri și studierea fenomenelor timp de ani de zile.
Potrivit rapoartelor și documentelor “declasificate”, am fost vizitaţi de multe specii extraterestre, unele dintre ele nu numai de pe alte planete, dar, de asemenea, din alte dimensiuni. Unele dintre aceste ființe sunt dintr-un plan eteric coexistând cu universul nostru fizic, ceea ce ar putea explica multe dinte întâmplările misterioase despre care auzim. Astfel de “entități” care au puterea de a se “materializa” pe planeta noastră au apărut ca nişte figuri translucide gigantice.

Iată unele dintre cele mai importante detalii ale raportului:

1. Unele dintre discuri transportă echipaje, altele sunt sub control la distanță.
2. Misiunea lor este pașnică. Vizitatorii planifică să se stabilească în acest domeniu.
3. Aceşti vizitatori sunt similari cu ființele umane, dar de dimensiuni mai mari.
4. (…)
5. Ei nu provin de pe o planeta după cum folosim noi termenul, ci de pe o planetă eterică, care se întrepătrunde cu noi-înșine și nu sunt vizibile pentru noi.
6. Trupurile vizitatorilor, şi navele se materializează automat intrând în procentul de vibrație al materiei noastre dense.
7. Discurile posedă un tip de energie radiantă sau o rază, care ar putea dezintegra cu ușurință orice navă le-ar ataca. Ele intră în eter după voință, și dispar pur și simplu din viziunea noastră, fără a lăsa vreo urmă.
8. Regiunea din care acestea provin nu este “planul astral”, dar se potrivește cu Lokas și Talas. Cei care studiază aspectele ezoterice vor înțelege termenii.
9. Ele nu pot fi, eventual, atinse prin radio, dar pot fi, probabil, prin radar (…).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *