Elvis Presley şi-a înscenat moartea şi încă trăieşte?

Elvis Presley şi-a înscenat moartea şi încă trăieşte?

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Este posibil ca Elvis Presley să-şi fi înscenat cu adevărat moartea? Unele teorii ale conspirației susțin că idolul rock and roll, unul dintre cei mai mari artiști din istoria omenirii este încă în viață! Această legendă a fost recent reînviată printr-o filmare realizată la Graceland, fosta reşedinţă a “Regelui”.

 

Mormântul lui Elvis, autor Maha, Wikipedia.
Mormântul lui Elvis, autor Maha, Wikipedia.

 

În mod oficial Elvis Aaron Presley a murit la 16 august 1977, când avea 42 de ani, de o aritmie cardiacă cauzată de o supradoză de droguri. Avea 102 kilograme!
Se consideră că Elvis suferea de o boală rară şi incurabilă, lupus eritematos sistemic, o boală sistemică auto-imună cronică foarte gravă, care atinge mai multe organe.

 

Foto de Ollie Atkins, See ARC record, Wikipedia.
Foto de Ollie Atkins, See ARC record, Wikipedia.

Dar, nenumărați oameni certifică faptul că Regele şi-ar fi înscenat de fapt propria moarte, în scopul de a trăi departe de camerele de filmat, în deplină libertate şi în anonimat, ca să fie liniştit.

 

sursa Wikipedia
sursa Wikipedia

De-a lungul anilor, zeci de martori au pretins că l-au văzut, în timp ce alții au afirmat că l-au fotografiat în întreaga lume.
În anul 2016, teoreticienii conspirației s-au interesat foarte mult de un anume grădinar, cu părul gri și purtând o coadă de cal, care lucrează chiar la Graceland, reședința lui Elvis aflată în Memphis, Tennessee.

 

Elvis batran

În filmările luate la 1 iunie 2016, putem vedea acest bătrânel vioi care se ocupă cu atenție de terenurile întinse ale proprietăţii, atent cu munca sa. Numai că dacă te uiţi cu atenție, vezi că pare să aibă o ușoară asemănare cu celebrul cântăreț american. Are 81 de ani! Dacă Elvis Presley ar fi trăit, în mod frapant şi curios, ar fi avut aceeaşi vârstă cu acest bătrânel simpatic şi straniu care trebăluieşte pe domeniul Regelui.

 

elvis copie
The Shadow, cel care a postat aceste filmări extraordinare a comentat imaginile de pe canalul său YouTube:
“Priviți cu atenție atunci când el se îndreaptă spre aparatul de fotografiat. ”
“A a ridicat cele două degete până la nivelul capului spre stânga, ca și cum ar fi vrut să dovedească că este în viață. ”
Potrivit acestui expert, Elvis Presley ar dori să-şi liniștească numeroşii fanii, mereu credincios, că este încă acolo.
El adaugă:
“Părerea mea personală este că e el. Atunci când te uiţi la modul său de mers pe jos, cu brațele lungi, se poate spune că el este 100 la sută. ”

 

The-King
Elvis Presley a intrat repede în teoria conspiraţiei, după decesul său, alături de J.F. Kennedy şi Mailyn Monroe. În 2005, în urma unui sondaj realizat de USA Today, 24 % dintre americani considerau că Elvis probabil nu a murit.
Continuă să fie o stea absolut rentabilă care vinde încă milioane de albume în fiecare an. Moartea lui a provocat o traumă imensă la momentul respectiv și planeta a plâns zile în şir…

 

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *