Evenimente neobisnuite III

Evenimente neobisnuite III

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

O fantomă a apărut într-un spital vechi

La 12 ianuarie 2005, o infirmieră bătrână din spitalul din Wellington (Australia) a spus că a descifrat figura fantomatică care se ascundea pe o fotografie într-un spital vechi. Un băiat care a murit de tetanus.

O gară bântuită

Anchetatorii de paranormal au explorat gara din Rowsley (Marea Britanie), convinși că este bântuită și că aici au loc dereglări temporale cum ar fi zgomotul unui tren cu vapori.

O fantomă filmată în Lituania

Camerele de supraveghere dintr-un supermarket lituanian au sesizat prezența unei entități. O siluetă care părea să aibă o aură care a fost filmată.

Evenimente neobisnuite 3

Fantoma unei fetițe într-un cimitir

Privind cu atenție fotografia unui mormânt după developare, un fotograf a observat prezența unei entități alături de mormânt. O fetiță sau ceva asemănător.

Poltergeist în clopotniță

O fantomă care părea a fi cea a unei femei a fost fotografiată în clopotnița bisericii din Halifax (Marea Britanie), la 16 martie 2005.

Un vampir condamnat

O tânără în vârstă de 18 ani a fost condamnată de un tribunal, la 6 martie 2005, după ce a brutalizat o adolescentă de 14 ani cu ajutorul unui ritual vampiric.

Posedată de spirite

O tânără indiancă pe nume Rukmani ar fi bântuită de spirite, după cum afirmă un înțelept indian care își exorcizează victimele în stare de maharashtra.

Apariție fantomatică

O figură fantomatică a apărut, la 20 februarie 2005, pe o fotografie la fereastra unui imobil gol din centrul orașului Gloucester.

Mario Toma

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *