Evenimente neobișnuite (II)

Evenimente neobișnuite (II)

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Colocatarul lor este un poltergeist

O familie împarte casa sa cu spiritul unei femei nefericite că nu și-a găsit niciodată jumătatea. Neliniștită de a fi mereu vie ea bântuie camera sa și refuză să accepte implecabilul adevăr.

Mort din cauze naturale sau din cauza unui poltergeist

Muncitorii thailandezi au refuzat să continue șantierul unei case după ce doi dintre colegii lor au avut morți misterioase. Ei afirmă că sufletele bântuie acel loc nefast.

Vecinul lor este un spirit demonic: l-au ucis

Mai mulți săteni din Guyana au format un consorțiu criminal pentru a-l elimina pe vecinul lor despre care ziceau că este un Ole Higue, adică un spirit care locuiește corpul unei femei bătrâne ziua, dar din care se eliberează noaptea pentru a suge sângele victimelor sale.

Evenimente neobisnuite 2

În plin examen: studenții au fost atacați de un poltergeist

Zgomote stranii au fost auzite în timpul unui examen la o prestigioasă universitate indiană. Apoi a apărut un spectru îmbrăcat într-o rochie roșie. Mai mulți studenți au înlemnit de frică.

Agresați de un poltergeist

Un blestem monstruos s-a abătut peste un sat indian. Mai mulți săteni au pierit sub atacurile brutale ale unui spirit diabolic ascuns într-un arbore pe care curajoșii l-au doborât imediat pentru a scăpa de poltergeist.

Terorizați de strigoi violenți

Muncitorii indieni care lucrau la construcția unui rezervor de apă au fost traumatizați de spiritele iritate, care nu acceptau ca locurile lor să fie tulburate de buldozere.

Petre W. Bran

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *