Horoscopul lunii Martie 2023

Horoscopul lunii Martie 2023

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

 Berbec

Doriți să aveți mai multă libertate de acțiune. Nu visa, încrederea se câștigă! Nu vă va merge pe alee dacă nu vă dovediți. Acum este momentul să te pui înainte. Asumă-ți riscuri calculate și onorează-ți responsabilitățile. Veți avea totul de câștigat pășind în lumină în această lună.

 

Taur

Vei simți că partenerul tău te părăsește, dar este doar ocupat cu viața lor profesională, dacă nu ai un sentiment mai profund de lipsă. Fii înțelegător în loc să adaugi stres suplimentar. Singură, singurătatea ți se va părea mai grea astăzi. Ca parte a muncii tale, vei avea în curând o decizie de luat. Problema este să știi ce vrei cu adevărat. Obțineți ajutor pentru a vedea mai clar în această situație tulbure. Va trebui să fii deosebit de vigilent în ceea ce privește echilibrul tău financiar.

 

Gemeni

Va trebui să lupți pentru a-ți apăra locul alături de persoana iubită. Concurența este dură, dar ești în cea mai bună poziție pentru a-ți prelua rolul pe care îl speri. Va trebui să vă protejați interesele. Tenacitatea și perspicacitatea ta vor înclina balanța în favoarea ta. Vei putea arăta că ești un element indispensabil și motivat.

 

Rac

Partenerul tău ți-ar putea arăta o latură a personalității sale pe care nu o cunoști înainte. Cu toate acestea, nu este sigur că vă place mai mult. Dacă speri să găsești dragostea adevărată, probabil că această zi va fi dezamăgitoare chiar dacă este plăcută. Vei putea acționa doar conform unui coleg sau asociat și așteptarea bunăvoinței lui nu va fi chiar pe placul tău. Nu este nevoie să devii tiranic, totuși, un simplu apel la comandă ar trebui să fie suficient pentru a restabili o anumită eficiență.

 

Leu

Vei avea în sfârșit timp pe care să-l dedici micuței tale familii. În cuplu, este posibilă o cină la lumina lumânărilor și sunt de așteptat nopți fierbinți. În orice caz, îți vei exprima sentimentele și impulsurile cu forță! Singur, pregătește-te să te înclini! S-ar putea să găsești dragostea la prima vedere. Este dificil să avansăm un proiect pe care am dori să-l ținem secret puțin mai mult. Cu toate acestea, vei avea mai multă încredere ca niciodată în stelele tale norocoase și în tine. Va trebui să rămâneți vigilenți în domeniul material. Clima astrală te va împinge pe cheltuială.

 

Fecioara

O mare complicitate te va lega de partenerul tău. Veți aprecia să fiți pe aceeași lungime de undă, dar, din păcate, nu va dura. Profită! Singură, vei fi într-o dispoziție ușoară și veselia ta te va face și mai atractivă. Evenimentele neprevăzute vor perturba rutina care s-a instalat încet în viața ta profesională. Inițial, veți vedea asta ca pe o schimbare negativă, dar s-ar putea să vă răzgândiți în zilele următoare. Fii rezonabil în cheltuielile tale.

 

Balanța

De ceva vreme, aproape în fiecare zi, în casa ta bubuie tunetele. Și nu mai poate continua. Veți face puncte cu partenerul dvs. care vă vor îmbunătăți acordul, dacă îi permiteți să se exprime. Singură, îți vei deschide ochii și îți va schimba viziunea romantică. Vedeți noi posibilități pentru cariera dvs. Proiectele emergente te pun într-o dispoziție bună. Totuși, ai grijă să nu fii prea lacom pentru a începe și situația ta profesională se va îmbunătăți foarte repede!

Horoscop 2023
Horoscop 2023

Scorpion

Pot apărea câteva probleme casnice, dar le vei rezolva rapid. Vei depune eforturi pentru a menține o atmosferă bună în viața ta de cuplu. Rezultatul va depăși cu mult așteptările dumneavoastră. Îți vei juca farmecul pentru a obține ceea ce îți dorești. Dacă trebuie să te ocupi de chestiuni delicate, așteaptă puțin, ferește-te de proiectele realizate în grabă. Aspectele planetare potrivite vă vor ajuta să obțineți o imagine clară asupra situației dvs. și să vă folosiți punctele forte.

 

Săgetător

Singur, te vei simți mai izolat decât de obicei. Din fericire, rețelele sociale sunt acolo pentru a umple golurile. Ca cuplu, nu te lăsa dus prea repede, partenerul tău nu va fi atât de receptiv la ideile tale pe cât ai sperat. Te îndrepți direct către succes și acest lucru ar putea face pe cei din jurul tău geloși. Rămâi umil și fidel cu tine însuți, este cel mai bun mod de a face ca pilula să meargă fără probleme.

 

Capricorn

Anturajul tău te va găsi irezistibil. Farmecul și carisma ta vor fi la vârf. Îl poți folosi pentru a-ți face viața mai ușoară. Nu exagera însă! Ai vrea să poți câștiga mai mulți bani. Singura problemă este că nu știi cum să o faci. Rămâneți legal acolo unde nu vă veți bucura de el pentru mult timp.

 

Vărsător

Ca familie, o discuție cu inima deschisă vă va permite să vă evacuați ultimele îndoieli și să găsiți o bună înțelegere. Faceți un bilanț obiectiv. În cuplu, dialogul te va ajuta să elimini neînțelegerile și să scapi de dificultățile tale amoroase. Singură, nu mai amâna, dacă îți place pe cineva, anunță-l! Acum sunteți gata să vă lansați într-o competiție și să vă găsiți interesul pentru aceasta. Nu te îndoi de tine sau de abilitățile tale. Dacă câștigi încredere în tine, vei juca un rol important în tot ceea ce se va desfășura în jurul tău în zilele următoare. Soldul dvs. bugetar este stabil, dar acum nu este momentul să faceți plăcere.

 

Pești

Partenerul tău ți-ar putea face toate propunerile posibile, atunci când ai decis că nu, este nu! Se pare că atitudinea ta prea rigidă va da naștere unor ciocniri. Încerci să o iei asupra ta, dar tot e destul de complicat. Vei avea mai multă retrospectivă pentru a-ți evalua poziția profesională în raport cu viața privată… Probabil te vei confrunta cu o alegere dificilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *