Stiinta

Ne paşte o pandemie mondială, susţine Pentagonul

0 28
5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Oamenii de ştiinţă de la DARPA, care lucrează în colaborare cu compania de vaccinuri Medicago Inc., laboratorul cercetării de vârf al Pentagonului, susţin că au făcut un pas important pentru a combate o pandemie de gripă, care ar putea devasta opulaţia planetei noastre. Ei au recoltat o cantitate importantă de plante de tutun pentru a produce o serie de vaccinuri împotriva gripei.

Un purtător de cuvânt a declarat: „Testele au confirmat faptul că o singură doză de vaccin H1N1 induce niveluri protectoare de anticorpi hemaglutinină într-un model animal atunci când este combinat cu un adjuvant standard cum ar fi aluminiu.”

 

 

Ne paşte o pandemie mondială, susţine Pentagonul

Dar specialişii au fost totuşi de acord asupra faptului că „doza echivalentă necesară protecţiei umane contra catastrofei naturale nu poate fi determinată decât prin încercări clinice viitoare.”

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a evitat însă de a spune că jumătate din oamenii de pe planetă ar putea fi afectată de o pandemie în viitorul apropiat şi că ar fi nevoie de nouă luni pentru ca o tulpină de virus de pandemie să devină disponibilă. Cercetătorii spun că într-o singură lună au produs mai mult de 10 milioane de doze ale unui posibil vaccin antigripal bazat pe pseudo-particule de tip viral.

Laboratorul DARPA (Defence Advanced Research Projects Agency) al Pentagonului a anunţat un eveniment major, dar asta nu se referă la drone sau rachete.

Content Protection by DMCA.com

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Urmariți-ne pe Twitter!

Publicitate

Publicitate

Video country music

Enigme

Showbiz

Dosarele crimei

Videoclipurile săptămânii

Conspirație

Credință

Spiritualitate

Mitologie

Legende

Publicitate

Publicitate
Flag Counter

Susține acest site cu o donație!