Niva, o fetiţă hibrid de la Zona 51

Niva, o fetiţă hibrid de la Zona 51

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
Area_51
Captura foto youtube

O misterioasă fetiţă în vârstă de 10 ani care şi-a petrecut viaţa pe o bază a US Air Force este un hibrid humanoalien, declară un reputat om de ştiinţă.
Copilul numit Niva are ochii de pisică, creste de reptilieni care se ridică pe spatele său, mâini palmate şi o piele stranie care conţine o substanţă cenuşie, pe care o putem descoperi pe fotografii surprinzătoare. Geneticianul dr. Farley Younghbread din Washington D.C. afirmă că la începutul lui iunie 2008, a primit multe fotografii clasificate cu această fată şi cu documente privind-o provenind de la US Air Force de la o sursă pe care a refuzat să o divulge.
“Chiar după o atentă analiză a acestor fotografii, este evident că această fiinţă are anumite trăsături neumane şi ele nu sunt simple malformaţii de naştere”, a spus dr. Younghbread. De asemenea, un studiu genetic se găseşte în fişa de la Air Force care face referire la ADN-ul său pe de-o parte “e origine umană şi pe de altă parte de origine necunoscută.”
Această fetiţă a fost descoperită pe un amplasament ultra top secret numit Zona 51 localizat în Parcul bazei Nellis. Tip de zeci de ani, guvernul american a negat prezenţa acestui amplasament, dar în sfârşit, oficialii au declarat că baza este folosită pentru cercetări secrete.

sursa Wikipedia

sursa WikipediaÎn cursul acestor ani diverse echipamente zburătoare neindentificate au încercat să pătrundă în zona secretă şi au transmis fotografii numerice misterioasei fetiţe jucându-se (uneori călare pe o bicicletă, sărind coarda în afara casei sale). Dar fotografiile furnizate de Younghbread sunt cele mai nete prezentate vreodată pentru a descrie şi arăta cu adevărat ce este un copil hibrid.
În pofida dramaticei şi efectivei evidenţe a existenţei acestei fetiţe, guvernul american a susţinut o denigrare spunând că ea nu putea în niciun mod să fie un hibrid. “Air Force nu are cunoştinţă de un copil trăind în Zona 51, cu atât mai mult de faptul că această fată nu a fost implicată în cercetările Guvernului privind viaţa extraterestră”, a declarat un oficial.
Dr. Younghbread crede că mama Nive este un caz de răpită mai vechi decât cel al lui Jackie Hubyck care a trăit pe bază în 1990 şi care este calificată în documente drept “purtătoare de embrion.”
Elementele de bază în cazul misterioasei Hubyck au putut fi verificate cu uşurinţă separat. Conform aplicaţiei oficiale a legii din Tenessee, femeia din Memphis a fost declarată absentă de familia sa în iunie 1989 pe când se îndrepta către o cabană în Blue Ridge Mountains.
Ea a fost găsită, de gărzile forestiere, 6 zile mai târziu, complet nudă, mergând prin pădure. Doctorii au declarat că fusese răpită şi că suferea de o amnezie parţială, că nu avea nicio amintire despre agresiunea efectuată asupra sa şi de evenimentele survenite în jurul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *