O fiinţă roşie în Siria

O fiinţă roşie în Siria

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

La 3 iunie 2004, guvernul sirian a trimis regimente de infanterie motorizate în provincia Dimashq după ce aici a fost raportată  o “creatură roşie”, ascunzându-se într-o plantaţie de măslini chiar în afara satului Al-Naiisia.

Damascus din SPOT Satellite. Autor Cnes - Spot Image, sursă Wikipedia.
Damasc din SPOT Satellite. Autor Cnes – Spot Image, sursă Wikipedia.

“Cazul a fost raportat în ziarul guvernamental Al-Tesh-reen”, a spus Ayesha al-Khatabi. “Şapte bărbaţi mergeau prin plantaţia de măslini pentru a tăia copaci. Unul dintre ei a declarat că a văzut ceva la piciorul unui copac. Au privit cu toţii şi atunci au văzut o creatură stranie, de culoare roşie, care se odihnea la umbra unui măslin. Era foarte chircită şi masivă, cu un cap spân şi cu urechi în formă de aripi de liliac.”

Toate declaraţiile celor şapte martori oculari erau concordante. Ei au pretins că au văzut o creatură stranie care a rămas aşezată timp de un moment înainte de a face paşi rapizi pentru a se urca într-un copac.

Întâlnirea a luat sfârşit când fiinţa s-a urcat în înaltul cerului din copac cu o rapiditate incredibilă după ce a lăsat o dâră de nori albi fumurii. Guvernul de la Damasc a ordonat o patrulare a plantaţiei de măslini, dar soldaţii nu au găsit nimic în afară de un pumn de măsline dispersate pe sol.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *