O piatră misterioasă descoperită într-o mină din Siberia

O piatră misterioasă descoperită într-o mină din Siberia

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

O piatră misterioasă descoperită într-o mină din Siberia (2)O piatră misterioasă descoperită într-o mină din Siberia (3)Siberia continuă să ne surprindă cu misterele ei! Recent, din adâncurile unei mine, de la 40 de metri s-a scos la lumina zilei o piatră de o formă neobişnuită.

Mai precis, minerii din Kuzbass (Siberia de Vest) au găsit o piatră perfect circulară, cu un diametru de aproximativ 1,2 metri și o greutate de 200 de kilograme.

Descoperirea a fost făcută de către minorul Artur Presnyakov care a publicat fotografia acestei pietre stranii pe pagina sa de V.K. (rețeaua socială în Rusia).

De obicei, fosile de mamut sunt în general găsite la adâncime de 25 de metri în timp ce această piatră care stârneşte curiozitatea oamenilor de ştiinţă a fost descoperită la o adâncime de 40 de metri.

Obiectul în cauză este un cerc mare, cu o ridicătură mică în centru, de asemenea circulară. Experții de la Universitatea de Stat din Kemerovo, bazându-se exclusiv pe fotografii, au declarat că este greu de spus dacă este vorba de un obiect artificial sau un miracol al naturii. Dar cercetatorii cred că descoperirea din Siberia este unică și “demnă de studiu”.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.