Programele militare secrete privind fenomenul OZN

Programele militare secrete privind fenomenul OZN

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

SUA a vorbit de multe ori şi pe larg despre subiectul OZN. Iată programele declanşate de administraţiile americane de-a lungul timpului pentru a înţelege în profunzime fenomenul OZN atât de complex:

Project Gleem: Proiect inițiat prin ordin al preşedintelui Eisenhower în 1953, crezând ă OZN-urile reprezintă o amenințare reală la adresa securității naționale a Statelor Unite. Proiectul Gleem a devenit în 1966 Project Aquarius.

Project Aquraius: Proiectul recenzează istoria prezenței extratereştrilor pe Pământ și interacțiunile acestora cu oamenii pentru ultimii 25.000 ani. De la Homo sapiens până acum.

Aliens-ufo-and-aliens

Project I.P.U: Project Interplanetar Unit. Unitate depinzând de Armata SUA. Arhivele acestei unități ar reprezenta cea mai mare acumulare de dovezi privind prezența “forțelor străine pe Pământ.”

Project MAJI: Înseamnă Majority Agency for Joint Intelligence, cu alte cuvinte, un organism major pentru contactul cu inteligențe extraterestre. Toate informațiile și dezinformările trec prin această agenție.
Lucrează cu CIA (Central Intelligence Agency), NSA (Agenția de Securitate Națională), DIA (Agenția de Informații Apărare), și Navy Intelligence (serviciu secret al Marinei SUA).
Toate proiectele privind extratereştrii sunt sub controlul său.

Project MOON DUST: Inițial, acest proiect a fost conceput de catre armata SUA pentru a recupera rămășițele de obiecte spațiale sovietice. În timp de pace, proiectul a “alunecat” însă spre recuperarea obiectelor provenind de la OZN-uri.

Project BLUE FLY: Este strâns legat de proiectul MOON DUST şi se pare ca a fost creat cu mult înainte de acesta, în februarie 1960 apoi integrat în proiectul MOON DUST.
Project PLATO: Proiect responsabil de relațiile diplomatice cu extratereştrii. A fost adoptat un acord cu extratereştrii. În schimbul tehnologiei lor prezența acestora pe Pământ este păstrată secretă și sunt lăsaţi să efectueze experimente / răpiri (Tratatul TAU-IX).

Project PLUTO: Un proiect vizând să evalueze toate OZN-urile.

Project REDLIGHT / CETUS: Proiect responsabil pentru testarea navelor recuperate. Se efectuează pe site-ul de la Area 51 / S4 în Nevada.
Cu toate acestea o navă a explodat în aer și piloţii au fost uciși. Proiectul a fost suspendat pentru un moment, până când cei de la EBE au acceptat asistența solicitată.

HumansB

Project SNOWBIRD: Proiect de acoperire a proiectului Redlight. Armata SUA a construit o farfurie zburătoare falsă care a făcut mai multe zboruri publice în încercarea de a da explicaţii raţionale pentru apariţiile de OZN-uri.

Project GALILEO: Proiect de studii ale sistemelor de propulsie antigravitaţională în zona S-4.

Project SIGMA: Proiect de comunicații cu extratereştrii. Este încă relevant în ceea ce privește comunicațiile.

Project BANDO: Proiect inițial înființat în 1949. Misiunea sa a fost de a colecta și evalua informații medicale de la extratereştrii supraviețuitori și corpurile extraterestre recuperate. Cercetătorii medicali au obținut câteva răspunsuri la teoria evoluției. (OPR: CIA) (Clasat în 1974).
Project NRO: Organizația responsabilă pentru siguranța extratereştrilor străini și a navelor lor (aflate pe baza de la Ford Carson, Oregon).

Project JOSHUA: Proiect responsabil de dezvoltarea unei arme pe bază de sunet de frecvență joasă, capabil să distrugă nave spaţiale extraterestre.

Project MAGNET: Datează din 1950 şi a fost proiectat pentru a studia teoriile privind magnetismul în legătură cu OZN-urile.

Project IEHOVA: Proiect implicat în cercetarea privind fizicul OZN-urilor.

Project SIDEKICK: Un alt proiect de armament bazat pe proiecția de radiații de particule.

Project SILVER BUG: Proiect al US Air Force, care avea drept obiectiv să definească tehnologiile necesare pentru a construi o farfurie zburătoare și de a şti deasemenea, dacă sovieticii construiau aparate de zbor de această formă.

Project POUNCE: Nume de cod al proiectului responsabil să formalizeze toate procedurile de urmat în caz de recuperare după un accident.

ufo

Project LOOCKING GLASS: Proiectul legat de călătoria în timp (tehnologie achiziționată de la un grup de OZN-uri.)

Project CRYSTAL KNIGHT: (Project SERPO) Program presupus de schimb între Statele Unite și vizitatorii extratereştrii din sistemul de stele Zeta Reticuli.
O echipă de 12 de soldați americani au fost trimisă pe planeta vizitatorilor extratereştri pentru a aduna informații științifice (1965).
Doi membri au murit în timpul misiunii și alți doi ar fi ales să rămână pe planeta SERPO (1978).
Acest proiect se presupune că a evoluat ca urmare a contactului între autoritățile din SUA și extratereştrii victime ale unui accident care a avut loc în New Mexico în 1947.

Project GARNET: Studierea influenței extratereştrilor asupra evoluției umane.

Project LUNA: Nume de cod pentru baza extraterestră de pe Lună, care a fost observată și filmată de astronauţii misiunilor Apollo.
Această bază este o exploatare minieră folosind utilaje foarte mari cu nave extraterestre imense în rapoartele de observaţie ca fiind Nave Mamă.

Project SIGN: Primul proiect de culegere de informații despre OZN-uri. Concluziile sale se bazează pe o premiză din start, potrivit căruia OZN-urile nu pot exista. Motto-ul lui a fost “Tot ce vedeţi sau auziţi, nu credeţi! ”

Project Grudge: Proiect care a preluat de fapt proiectul SIGN. Avea drept obiectiv de a nega existența OZN-urilor.
Trebuia să aibă loc în două etape: în primul rând să găsească o explicație mai mult sau mai puțin valabilă pentru fiecare caz de observare, iar apoi se aducă soluția la cunoștința publicului.

Project Blue Book: A fost lansat de US Air Force spre a face cunoscută “poziția oficială” despre OZN-uri. Dar 13.000 de rapoarte nu au împiedicat însă US Air Force să declare că nu există OZN-uri!

Project APOCALIPSA: Proiectul pune la dispoziţia Congresului și mass-media aproape 500 de pagini de mărturii oficiale și peste 4 ore de materiale video.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *