Un monstru a terorizat Brazilia

Un monstru a terorizat Brazilia

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

În martie şi aprilie 1937, în regiunea Rio Araguaia din Brazilia, telegraful de la Rio de Janeiro şi de la Sao Paulo informa despre poveşti stranii privind un monstru enorm asemănător unei maimuţe, botezat « mapinguari », ieşit din neant şi semănând teroare în mai multe regiuni aflate în apropiere de fluviul Araguaia.

La Barra do Garcas, la 500 km est de Cuiaba, monstrul a făcut câteva raiduri la nişte ferme şi scotea ţipete înspăimântătoare, ca venind parcă din infern. Fermierii spuneau:  « Am rămas cu toţii în interior toată noaptea, tremurând de frică de a găsi zeci de vaci tinere moarte în pampasuri, cu limba scoasă afară. Am găsit multe urme semănând cu picioare de cel puţin 46 cm », de-a lungul râului Aracargas. « Noaptea se lăsa şi auzeam aceste ţipete venite din obscuritate. Nervii ne-au lăsat… »

Nici un animal mort nu prezenta urme cum că ar fi purtat o luptă. Acest val de teroare a durat trei săptămâni şi ziarele braziliene au comentat pe larg evenimentele. Apoi totul a revenit la normal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *