Un oraş plutitor interdimensional a apărut brusc pe cerul Zagrebului

Un oraş plutitor interdimensional a apărut brusc pe cerul Zagrebului

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes
oras plutitor Zagreb
Captura foto youtube

La 30 aprilie 2016, locuitorii orașului Zagreb, capitala Croației, au fost martori involuntari la un fenomen impresionant și imposibil de explicat de către oamenii de ştiinţă.
În acea zi excepţională, sute de oameni au asistat şi au rămas impresionaţi de un oraș plutitor “interdimensional”. Pe imaginile publicate pe YouTube, apare un fel de zgârie-nori întunecat care pare să plutească deasupra solului, printre nori.
Nu este prima dată când este raportat un astfel de fenomen paranormal. La 7 octombrie 2015, un oraș plutitor, mai mult sau mai puțin similar, a apărut peste fluviul Foshan, în China centrală.
Specialiștii în acest gen de fenomene evocă în principal, două teorii: fie că ar fi un oraș dintr-o altă dimensiune; sau ar fi o consecință a “Blue Beam” (Blue Beam Proiect este o strategie implementată de NASA și de mai multe guverne al căror scop este de a impune lumii o singură religie, prin care să domine oamenii fără știrea lor. Pentru a obţine scopul propus, oamenii de știință s-ar folosi de proiecții spectaculoase pe cer.) Există însă şi explicația mirajul, care pare cea mai plauzibilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *