Vom afla cine l-a ucis pe John F. Kennedy în 2017?

Vom afla cine l-a ucis pe John F. Kennedy în 2017?

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Unul dintre cele mai mari mistere ale secolului XX se va clarifica în curând?

 

sursa Wikipedia
sursa Wikipedia

 

 

Site-ul Politico arată că, în octombrie 2017, aproximativ 40.000 de documente despre asasinarea președintelui John F. Kennedy vor fi declasificate. Sunt foarte așteptate pentru a se putea elimina, probabil, nenumărate teorii despre moartea președintelui Americii, ucis în Dallas, într-o lună tristă de noiembrie în 1963.
Printre cei mai renumiţi protagonişti ai acestui eveniment însângerat se numără Lee Harvey Oswald, cel care a tras în preşedinte şi care lucra pentru serviciile secrete cubaneze. Sau pentru Serviciul Secret al SUA? Sau pentru serviciile secrete sovietice?
Documentele vor dovedi probabil legăturile între Oswald și una dintre aceste țări? Există 1.100 de documente provenind de la CIA. Altele privesc un anumit agent Edward Hunt, de la CIA, care mai târziu a fost implicat în celebrul caz Watergate.
Cu toate acestea, declasificarea acestor documente poate fi anulată în orice moment, în caz de veto prezidențial. Într-adevăr, CIA sau FBI-ul ar putea estima că unele arhive expun persoanele care trăiesc încă.
Astăzi, numai șapte au arhiviștii au acces la aceste documente extrem de importante pentru istorie şi opinia publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *