Accident nuclear în China sau s-a prăbuşit un OZN ?

Accident nuclear în China sau s-a prăbuşit un OZN ?

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Cercetătorul Lou Strickler a pus online informaţii cu privire la posibilitatea ca un întreg sat din China „ să fi dispărut în noapte” după observarea unui OZN, ceea ce ridică multe întrebări.
Informaţiile oferite de seviciul de ştiri Xinhua Nan Ji spun că la o extremitate de lanţul muntos Qinling, un sat a dispărut în noapte. Textul adaugă :”Noutatea s-a propagat cu o viteză nebună asupra (…) reţelei după ce au confirmat numeroşi ziarişti (prin scris) zvonul de pe Internet.
Apoi:” Am auzit ieri la ora 4 că un sat din munţii Qinling, a dispărut a doua zi(…). Şi că un contingent de trupe a restricţionat accesul la zonă”.

china
ozn

El a adăugat:” Baidu Post Bar în raportul din Qinling a putut să vadă că numeroşi prieteni erau preocupaţi de ceea ce se numeşte poalele munţilor Qinling, în apropiere de satul care a dispărut”. Dar mulţi sunt sceptici cu privire la noutăţile transmise.
În acest timp:” Astăzi (13 octombrie) jurnaliştii de la Biroul de securitate publică din provincia Shaanxi, districtul militar din Shaanxi din munţii Qinling, au confirmat că nu au primit rapoarte pertinente indicând că ceea ce este sigur reţeaua corespunde zvonurilor”.
Caracterul confuz şi vag al traducerii din limba mandarin în engleză conduce la întrebări suplimentare, dar Strickler a confirmat :”Am citit asta într-un alt serviciu de noutăţi chineze, informaţie care a fost uşor retrasă în câteva secunde : conform martorilor, un OZN zbura în împrejurimi, în munţii Qinling, şi există de asemenea personal de la centrala din munţii Qinling în accident…”
Este o tentativă de a folosi fenomenul OZN pentru a camufla un accident cu un reactor nuclear care este menţionat în ultimul paragraf ? Sau poate este vorba de prăbuşirea unui OZN? Misterul este de nepătruns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *