Ce vrea bărbatul de la femeie?

Ce vrea bărbatul de la femeie?

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

chanel prestonSe vorbeşte des despre plăcerea feminină dar se uită de cea masculină, care are o mare importanţă. Plăcerea este strâns legată de partener. Pentru asta, este necesar să ştim ce iubeşte şi ce nu celălalt, ce-i provoacă cu adevărat plăcere şi ce practică sexuală preferă.
Bărbatul iubeşte să vadă o femeie drăgăstoasă, foarte atentă, care ştie când trebuie să ia iniţiativa şi ce-l excită cel mai mult pe partenerul său. Unii preferă să prelungească preliminariile, pentru că prin asta se măreşte excitarea.
Un bărbat satisfăcut total este acela care are o parteneră care nu-i refuză nimic (unele femei, datorită prejudecăţilor nu acceptă să facă sex sau să se lase sodomizate). Ele uită că astfel îl privează de plăceri intense. Poate chiar de orgasm.
Aşadar, pentru a ajunge la o înţelegere pe plan erotic este nevoie de comunicare, de toleranţă şi de încredere, de a cunoaşte cât mai bine nevoile erotice. Dar pentru asta, este nevoie de talent şi inteligenţă, de voinţă.
Şi încă ceva: bărbatului nu-i place ca femeia să simuleze. Îşi dă imediat seama dacă aceasta este sau nu falsă. Este de preferat sinceritatea, nu o bună actriţă, care să-l lase cu un gust amar. Dar a-l iubi fără să-l cunoaşteţi, ni se pare o stupizenie. Până la urmă, voi decideţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *