Hanul veseliei este perla Rucărului

Hanul veseliei este perla Rucărului

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

La intrarea în Rucăr, judeţul Argeş venind dinspre Târgovişte sau Câmpulung, pe partea stângă se găseşte un complex turistic pur şi simplu impresionant: Hanul veseliei.

hanu1
Numele său nu este deloc întâmplător deoarece dacă ajungi să stai măcar o zi aici sau să participi la vreo petrecere, cu siguranţă nu ai cum să fii dezamăgit o secundă.

hanu2
Totul în jur te îndeamnă să te simţi bine cu adevărat iar gazdele, familia Surdu, reuşesc să te întreţină excelent cu bucate alese, cu glume spirituale şi cu muzică, mereu într-un cadru feeric şi plăcut, de neuitat.

hanu3
Am fost martori la un eveniment important pentru urbe, care a devenită de curând capitală internaţională a Cavalerilor Templului Sacru. Hanul veseliei a fost la loc de frunte, fireşte, nucleul petrecerilor şi al bucuriei, sub atenta supraveghere a familiei Surdu, oameni ospitalieri, generoşi şi harnici, cărora le place frumosul şi spiritualitatea.

hanu4
Complexul beneficiază de cel puţin 20 de camere de cazare, de un restaurant cu o sală uriaşă, unde recent, de pildă, au participat 1.000 de persoane! Preţurile sunt excelente iar localitatea prezintă multe puncte turistice demne de vizitat. Nu uitaţi că în apropiere se află castelul Bran, cel mai râvnit obiectiv turistic din România! dar şi peştera Dâmbovicioarei.
Peisajul este divin iar cheile Dâmbovicioarei, cu peştera sa misterioasă trebuie vizitată neapărat, vă asigurăm. mai ales că acolo există un ghid super, o fetiţă inteligentă foc şi plină de umor.

hanu5
Dacă nu v-aţi decis încă unde să vă petereceţi un weekend sau mai mult, iată o oportunitate pe care noi am testat-o pentru voi şi de care am fost absolut încântaţi.

Marian Deaconu

Fotografii de Victor Rădulescu

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *