Clark Gable a violat-o pe actriţa Loreta Young

Clark Gable a violat-o pe actriţa Loreta Young

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Actriţa Loretta Young a fost afectată toată viaţa de acest păcat al tinereţii sale, după ce Clark Gable a violat-o în cabina unui tren.

William Clark Gable, eroul legendar din filmul de mare succes Pe aripile vântului a avut şi părţi negative, unele mai puţin cunoscute, care vin să păteze imaginea lui consacrată de sex simbol galant şi cuceritor de la Hollywood.
Actorul s-a născut la Cadiz, în Ohio. Părinţii lui erau de origine germană şi irlandeză. Din eroare, a fost înregistrat ca fată pe certificatul său de naştere!

Clark Gable
Clark Gable

În adolescenţă, Clark era un băiat înalt şi timid, cu o voce groasă. Avea o predilecţie pentru mecanică auto şi repara maşinile tatălui său, dar iubea şi să recite din Shakespeare, mai ales sonetele.
Descendenții Lorettei Young, care au ezitat mult timp să vorbească în public despre un incident care a avut loc acum 80 de ani, au considerat recent că este necesar să facă totuşi dezvăluiri despre actorul Clark Gable, într-un moment în care multe violuri și agresiuni sexuale sunt încă ignorate.
Apărută pe marele ecran, la vârsta de trei ani, în Primrose Ring, Loretta Gretchen Young, sora actriţelor Polly Ann Young şi Sally Blane este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollwood din anii romantici ’20 și ’30. Foarte catolică, ea a provocat un adevărat scandal căsătorindu-se civil la vârsta de 17 ani, cu un actor mai în vârstă, Grant Withers, dar a regretat rapid decizia sa şi a solicitat anularea acestei căsătorii.

În 1933, tânăra actriţă Loretta Young s-a îndrăgostit nebunește de actorul Spencer Tracy ca era deja căsătorit. Cei doi au devenit amanţi. Spencer şi-a părăsit domiciliul conjugal şi a închiriat o cameră la hotel, în timp ce soţia lui a emis un comunicat prin care anunţa despărţirea lor datorită unei „nepotriviri de caracter”. Dar legătura ei cu celebrul actor a rămas mult timp ţinută în secret.
În 1935, Loretta l-a întâlnit pe actorul Clark Gable (pe atunci căsătorit) pe platourile de la Apel a Wild, la Mount Baker, în statul Washington. Clark era un playboy notoriu căruia îi plăcea să-şi farmece tinerele partenere.
Frumoasa Loretta nu face excepție de la regulă, dar nu se întâmplă nimic între cei doi actori înainte de a reveni la Hollywood. În timp ce întreaga echipa de filmare se afla la bordul unui tren, Clark a intrat peste noapte în compartimentul Lorettei. Aceasta nu a vrut să dea detalii niciodată despre ce s-a întâmplat în acea noapte, dar o fetiță s-a născută în noiembrie, care va fi numită Judy, în semn de omagiu adus Sf. Iuda, patronul spiritual al cauzelor fără speranță. Deşi studiourile au aflat despre acest viol, de teama unui scandal au ţinut totul sub tăcere.
La revenirea dintr-o vacanţă prelungită (în timpul căreia a născut), Loretta a anunţat adoptarea unei fetiţe în mai 1937. Copilul a crescut sub numele de Judy Lewis, după ce a luat numele celui de-al doilea soţ al mamei sale, producătorul Thomas Lewis care nu a adoptat-o însă niciodată oficial.

Loretta Young
Loretta Young

Loretta s-a temut întotdeauna că într-o bună zi, publicul va afla adevărul privind violul făcut de actorul Clark Gable şi că el este adevăratul tată al lui Judy.
Mai târziu, în memoriile sale, publicate după moartea sa în 2000, Loretta admite o primă parte a adevărului dezvăluind că Clark este tatăl lui Judy. Actorul era la curent cu existența fiicei sale, dar nu şi-a recunoscut-o, aceasta petrecându-şi primele luni ale vieții într-un orfelinat.
Actriţă ca şi părinţii ei, Judy Lewis a avut o relație foarte complicată cu mama ei înainte de a muri de cancer în 2011. Nu l-a întâlnit pe Clark Gable decât o singură dată la vârsta de 15 ani când nu ştia că este adevăratul ei tată.
Actorul Clark Gable a fost căsătorit cu Josephine Dillon (1924-1930), Maria Franklin Gable (1931-1939), Carole Lombard (1939-1942, moartea actriţei), Sylvia Ashley (1949-1952) şi Kay Williams (1955-1960, moartea lui Clark).

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *