Conspiraţia tăcerii

Conspiraţia tăcerii

5.00 avg. rating (99% score) - 5 votes

Conspiraţia tăceriiForţele armate canadiene continuă să cenzureze informaţii privind OZN-urile. În apropiere de North Bay, în Ontario, există o bază subterană de supraveghere a spaţiului aerian canadian. Escadronul 22 furnizează apărarea aerospaţială a Canadei şi Americii de Nord, a serviciilor de supraveghere, de identificare, de control şi de alertă.

Acest centru operaţional este cunoscut mai bine sub numele de cod: Rocc-EAST. Dar surpriză! La o cerere oficială de a se cunoaşte date despre OZN-uri în legătură cu acest loc secret, căpitanul Jim Hutcheson a declarat: Baza Rocc-EAST nu există.

Pentru ziariştii convinşi că vor putea face cercetări, enunţul oficialului Forţelor armate canadiene a fost şocant. Apoi, el a dat un alt răspuns, în sensul că nu ştie nimic despre OZN-uri şi că ei nu efectuau nicio anchetă.

Cu toate astea, în Marele Nord canadian au fost detectate OZN-uri! Dar militarii nu au confirmat ceea ce civilii ştiau deja… Anual, se raportează zeci, sute de incidente enigmatice cu OZN-uri (apariţii, răpiri de persoane etc.). Numai că oficialii guvernamentali tac, sau ascund adevărul. Şi nu doar cei din Canada!

Există o adevărată conspiraţie a tăcerii. La fel s-a petrecut şi cu faimoasa Aria 51 sau cu alte baze secrete americane. Ca şi cum nici n-ar exista! Deşi există dovezi clare că ele sunt bine-mersi acolo şi că opinia publică este cu bună ştiinţă ignorată. De ce?

Vor să ne facă să credem că OZN-urile nu există şi că puterile militare ale lumii nu sunt interesate de ele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *