Conspiraţia tăcerii

Conspiraţia tăcerii

5.00 avg. rating (99% score) - 5 votes

Conspiraţia tăceriiForţele armate canadiene continuă să cenzureze informaţii privind OZN-urile. În apropiere de North Bay, în Ontario, există o bază subterană de supraveghere a spaţiului aerian canadian. Escadronul 22 furnizează apărarea aerospaţială a Canadei şi Americii de Nord, a serviciilor de supraveghere, de identificare, de control şi de alertă.

Acest centru operaţional este cunoscut mai bine sub numele de cod: Rocc-EAST. Dar surpriză! La o cerere oficială de a se cunoaşte date despre OZN-uri în legătură cu acest loc secret, căpitanul Jim Hutcheson a declarat: Baza Rocc-EAST nu există.

Pentru ziariştii convinşi că vor putea face cercetări, enunţul oficialului Forţelor armate canadiene a fost şocant. Apoi, el a dat un alt răspuns, în sensul că nu ştie nimic despre OZN-uri şi că ei nu efectuau nicio anchetă.

Cu toate astea, în Marele Nord canadian au fost detectate OZN-uri! Dar militarii nu au confirmat ceea ce civilii ştiau deja… Anual, se raportează zeci, sute de incidente enigmatice cu OZN-uri (apariţii, răpiri de persoane etc.). Numai că oficialii guvernamentali tac, sau ascund adevărul. Şi nu doar cei din Canada!

Există o adevărată conspiraţie a tăcerii. La fel s-a petrecut şi cu faimoasa Aria 51 sau cu alte baze secrete americane. Ca şi cum nici n-ar exista! Deşi există dovezi clare că ele sunt bine-mersi acolo şi că opinia publică este cu bună ştiinţă ignorată. De ce?

Vor să ne facă să credem că OZN-urile nu există şi că puterile militare ale lumii nu sunt interesate de ele?

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *