Insolit

Creaturi urcă din abisuri în zona de evenimente din Japonia

0 34
5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Surse din Noumea, Noua Caledonie şi, de asemenea, din Insulele Norocoase explică faptul că se întâmplă o mulţime de fenomene neobişnuite în regiunea Pacificului, în zona Japoniei.
După eşuări în masă a zeci de meduze gigant de mai multe zeci de kilograme şi de o lungime de aproximativ 10 metri, animale marine provenind din abisuri urcă moarte la suprafaţă, fiinţe „îngrozitoare,” de dimensiuni neobişnuite, care au mai mult de doi metri lungime. Dar asta nu e tot.

Creaturi urcă din abisuri în zona de evenimente din JaponiaExistă, de asemenea, „ţipete surde”, care pot fi auzite în largul mării spre arhipelagul Nippon (Japonia), şi ceva pare să se schimbe în regiune.
Vechile triburi din Noua Caledonie spun tinerilor lor că „Dumnezeu este pe cale de a le reaminti copiilor săi.”
Mulţi locuitori din insule sunt pesimişti cu privire la viitorul Japoniei, şi la nivel local au existat multe alerte generale în insulele administrate de către Franţa.
Situaţia este departe de a fi sub control în Japonia, iar natura se răzvrăteşte.
Aceşti oameni au raportat deja eşuări de creaturi marine ciudate, pe care nu le-au văzut niciodată şi  nu le-au ucis, cât şi mii de peşti morţi.
Oamenii spun că ceva se întâmplă în adâncurile Pacificului, şi nu ceva bun. Mulţi sunt convinşi că Japonia şi multe insule din regiune vor dispărea în caz de diferite catastrofe terestre şi marine, precum şi că consecinţele vor fi pentru întregul Pământ.

Content Protection by DMCA.com

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1

Urmariți-ne pe Twitter!

Publicitate

Publicitate

Video country music

Enigme

Showbiz

Dosarele crimei

Videoclipurile săptămânii

Conspirație

Credință

Spiritualitate

Mitologie

Legende

Publicitate

Publicitate
Flag Counter

Susține acest site cu o donație!