Evenimente neobișnuite (I)

Evenimente neobișnuite (I)

3.50 avg. rating (79% score) - 2 votes

Posedați de o putere supranaturală

O școală din Kenya stă sub amenințările unei puteri supranaturale. Se vorbește de o invazie de poltergeist. Elevii atinși de aceste entități malefice (numite djinn) sunt posedați.

Vânătorul de mulo se confesează

Unul dintre ucigașii de vampiri care vânează de obicei pe așa-zișii mulo (vampiri sârbi) a declarat că a săpat în pământ până ce a ajuns la un coșciug unde a depus un măceș mortal pentru vampiri.

Doi vânători de vampiri arestați pentru profanare de morminte

Recent, doi vânători de vampiri sârbi au fost arestați pentru că au profanat mormântul lui Slobodan Milosevic, fostul președinte al Iugoslaviei decedat în 2006. Ei au deschis mormântul său și i-au înfipt un par în inimă pentru a evita ca el să revină din morți.

Evenimente neobișnuite

Pușcărie asediată de puteri supranaturale

O teroare diabolică s-a năpustit asupra unei pușcării indiene după ce deținuții săi au fost agresați și posedați de spirite de o cruditate inimaginabilă care s-au refugiat într-un copac din curte.

Un spirit care atacă doar noaptea

Popobawa, care îi agresează actual pe tanzanieni în somn este de fapt un spirit diabolic a cărui viață este insuflată de un vrăjitor. Spiritul poate prelua controlul oricui atunci când vine seara și să se întruchipeze sub forma unui liliac gigantic.

Invazie de Dincolo…

O cameră de supraveghere din Malaezia a filmat o entitate necunoscută ondulându-se într-un dans diabolic dedicat tenebrelor. Poate este un Hantu-Raya, spiritul suprem al Infernului care domnește cu autoritate peste o armată de demoni.

Mario Toma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *