Fantoma fostului soţ o bântuie pe cântăreaţa Cher

Fantoma fostului soţ o bântuie pe cântăreaţa Cher

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
Fantoma fostului soţ o bântuie pe cântăreaţa Cher (2)
Cher, sursa foto Wikipedia

Cântăreaţa Cherilyn Sarkisian La Pierre, alias Cher, s-a născut la 20 mai 1946 la El Centro, în California, SUA. Are origini armeniene prin tatăl său, cherokee, franceze şi irlandeze prin mama sa, Georia Holt, un manechin şi artistă.

Cher şi-a început cariera muzicală în plină mişcare hippie în sânul duetului Sonny and Cher pe care l-a format cu soţul său, Sonny Bono. Foarte talentată, a trecut de la folk la disco, apoi de la pop la dance cu dezinvoltură.

În 1960, Cher a avut o relaţie de-o noapte cu actorul Warren Beatty. Doi ani mai târziu l-a întâlnit pe Sonny, cu care s-a căsătorit în 1969 la Las Vegas.

Al doilea soţ al cântăreţei americane a fost faimosul muzician Gregg Allman de la Allman Brothers Band, o trupă de rock-blues formidabilă! S-au căsătorit în 1975 şi au divorţat doi ani mai târziu.

Cher a avut relaţii amoroase cu numeroase vedete internaţionale, cum ar fi: Gene Simmons, Richie Sambora, Val Kilmer, Tom Cruise, Eric Claton şi a refuzat avansurile unor staruri precum Elvis Presley sau Marlon Brando!

Ea a declarat: „Prefer fantomele unor anumitor persoane.” Cântăreaţa pretinde că Sonny Bono îşi manifestă prezenţa pe lângă ea atunci când aprinde ea însăşi o lumânare.

Sonny Bono a murit la 5 ianuarie 1998 în urma unui accident de ski care a avut loc la South Lake Tahoe, California.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *