Forţele militare americane vor putea modifica timpul în 2025

Forţele militare americane vor putea modifica timpul în 2025

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Forțele aerospațiale ale Statelor Unite vor putea “stăpâni timpul” în 2025 valorificând tehnologiile emergente și concentrând dezvoltarea acestor tehnologii în aplicații de luptă, iată ce reiese dintr-un document secret al acestora.
Această capacitate oferă instrumente pentru a transforma războiului din spațiu într-o luptă cum nu a mai avut loc niciodată înainte. În plus, oferă oportunități cu impact operaţional întregului spectru de conflict și este relevant pentru toate posibilitățile viitoare.

furtunaScopul acestui document este de a prezenta o strategie pentru folosirea unui viitor sistem de modificare a climei pentru atingerea obiectivelor militare.
Un risc ridicat, un mare efort recompensat, schimbarea vremii oferă perspective uriaşe pentru capacitățile militare dar reprezintă şi un uriaş pericol pentru omenire, care acum este ignorat în general.
Această armă miraculoasă va avea darul de a consolida operațiunile de prietenie sau se de al perturba pe cele ale inamicului prin adaptarea meteorologică naturală la scară mică și pentru a finaliza dominația comunicațiilor mondiale și controlul “spionajului spaţial”, modificarea intemperiilor oferind luptătorilor o gamă largă de opțiuni posibile pentru a învinge sau pentru a constrânge un adversar.
În 2025, armata americană va folosi aparate de zbor fără piloţi pentru operaţii militare vizând modificarea climatului. De pildă, dronele vor lucra la formarea unei acumulări de nori care să împiedice vizibilitatea inamicului şi viziunea sa în infraroşu de supraveghere.
Simultan, razele de microunde vor încălzi şi vor duce la perturbarea detectării active prin radarul de sinteză deschisă (SAR).

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *