Meniul clasic Start ar putea reveni la Windows în primăvara acestui an

Meniul clasic Start ar putea reveni la Windows în primăvara acestui an

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

În luna decembrie, se vorbea că Windows va face două schimbări esențiale pentru interfața cu utilizatorul într-o actualizare viitoare. Una dintre acestea este capacitatea de a “lansa” aplicația Modern UI / Start Screen pe desktop, iar cealaltă se presupune a fi întoarcerea la meniul Start clasic.

Potrivit unor surse apropiate echipei Windows, meniul Start pleacă de la numele de cod “mini – Start”, deoarece acesta nu va umple întregul ecran, cum apare la Start Screen. Există, de asemenea, zvonul că, spre deosebire de noul buton de pornire introdus în actualizarea Windows 8.1, Start Menu va fi numai pe desktop. Un link va direcţiona probabil utilizatorul spre ecranul de pornire, cum este aplicația Start8 .

Cum va arăta acest Start Menu? Cum va funcționa? Numele pare să sugereze că pe butonul Start va apărea o versiune în miniatură pe ecranul de pornire, care va avea aplicația Modern UI și aplicații pentru desktop. Acest lucru se poate vedea făcând clic pe iconița Facebook urmând să se lanseze aplicația pe desktop.

Acestea fiind spuse, de ce ar mai avea nevoie Microsoft de Start Screen dacă butonul Start lansează meniul Modern UI? Ţineți minte, acest sistem de operare este construit pentru mai multe platforme. Start Screen merge mult mai bine pe tablete și hibrizi pe bază de atingere. Desigur, acestea sunt doar zvonuri și speculații.

Meniul clasic Start ar putea reveni la Windows în primăvara acestui anEste foarte posibil ca Microsoft să revină la vechiul meniu Start, pentru că dorește ca toți clienții să facă upgrade de la Windows XP, Windows Vista și Windows 7. Microsoft nu dorește ca utilizatorii care încă folosesc vechile versiuni să fie nemulțumiți de noua variantă cu care nu sunt obișnuiți. Meniul Start și-a făcut debutul în Windows 95, ceea ce înseamnă că mulți clienți s-au obișnuit prin a lansa meniul Start pentru a accesa programele lor și instrumente de sistem de optsprezece ani.

Când își va face apariția noul Start Menu? Cel mai probabil vom afla cand va ieși noul Update 1, anunțat în această primăvară, Microsoft dorind să rezolve această problema cât mai curând posibil. Apoi, din nou, compania poate amâna această adăugare până la un update mai mare, care este de așteptat să aducă sistemul de operare la versiunea 8.2 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *