Ristorante-Pizzeria Dal Conte din Bragadiru, un local de neratat

Ristorante-Pizzeria Dal Conte din Bragadiru, un local de neratat

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Dacă vreţi să mâncaţi o pizza de calitate făcută după reţete italiene sau dacă preferaţi bucătăria fascinantă italiană, vă sugerăm să petreceţi câteva momente unice şi romantice la Ristorante-pizzeria Dal Conte din Bragadiru.

pizza
Patronul, Crusco Fortunato, care este italian, un calabrez pur sânge cu iniţiativă a ţinut neapărat să aducă mai aproape de noi gusturile rafinate ale gastronomiei italiene, recunoscută în întreaga lume. Şi a reuşit!
Am rămas impresionaţi de gustul special al produselor realizate aici cu mult talent şi fantezie de bucătarul localului, şcolit în Italia ani buni, Sterie Mihai. A dorit însă să revină în ţară, tocmai ca şi compatrioţii lui să se bucure de experienţa gastronomică acumulată în Italia şi pe care acum o pune la dispoziţia voastră.
Preţurile sunt foarte bune iar atmosfera relaxantă. Toate produsele culinare care îţi fac poftă maximă de cum le vezi sunt realizate cu materiale originale italiene de cea mai bună calitate, vă asigurăm. Noi, cel puţin, ne-am simţit excelent la pizzeria de la Bragadiru şi am promis să revenim cât mai repede!

tortul
Domnul Fortunato ne-a precizat că se pot organiza şi mese festive, la cerere. Un eveniment special merită un cadru deosebit, de neuitat, nu? O nuntă, un botez, o aniversare etc. sunt clipe care trebuie să fie reţinute de către memoria fiecăruia, iar dacă v-aţi simţit în paradis, cu siguranţă nu vor pieri.

masa plina
Dar, dacă doriţi, aici se poate mânca la fel de bine şi tradiţional. Carnea a fost pregătită excelent de către Mihai şi avea un gust special încât nu ne-am putut abţine să nu-l întrebăm care este secretul său.

sala de mese

pizza1
Cu zâmbetul pe buze şi galant, specialistul localului ne-a făcut destăinuiri pe care însă nu le vom divulga. Mai bine răpiţi-vă din timpul dvs. preţios şi faceţi cunoştinţă cu bunătăţile gastronomice care ne-au încântat peste măsură. Chiar merită! Poftă bună, prieteni!

 

Marian Deaconu

Adresa: Şoseaua Alexandriei, nr. 253, Bragadiru, Ilfov

Comenzi şi rezervări: 031.108.1927

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *