Rusia a creat super arme electromagnetice

Rusia a creat super arme electromagnetice

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Rusia a creat super arme electomagnetice şi este pregătită pentru ce poate fi mai rău, în cazul unui conflict major la nivel mondial, dacă acesta ar izbucni chiar mâine. Strategii ruşi în apărare se bazează pe arme de înaltă tehnologie. De altfel, aproape toate marile puteri ale planetei desfăşoară activităţi secrete de cercetare în acest domeniu, nu mai este o noutate.

Recent, oamenii de ştiinţă ruşi au pus la punct un generator cu o capacitate care este comparabilă cu cea a unei unităţi nucleare, de miliarde de waţi. Un adevărat progres ştiinţific, dar care nu va fi util numai pentru industria de apărare.

Rusia a creat super arme electromagneticeAcest dispozitiv are un impuls foarte scurt şi este foarte compact. Niciodată, un dispozitiv atât de mic, care poate să stea pe un birou, de pildă, nu a putut să genereze impulsuri magnetice de o capacitate care ar putea fi comparabilă cu o enormă centrală hidraulică. Este mai puternic de zece ori de cât orice dispozitiv similar care s-ar putea găsi în lume, afirmă specialiştii ruşi de la Academia de Ştiinţe din Rusia. Iar el, ar putea fi folosit practic oriunde!

Invenţia va permite specialiştilor crearea de telescoape radar şi de radare de nouă generaţie, susţine Pravda, grupuri de rachete, ceea ce va interesa cu siguranţă Ministerul Apărării din Rusia.

Dar noile produse vor fi de asemenea folosite pentru a verifica stabilitatea energetică a marilor obiecte şi a sistemelor. Aparatul este capabil de a imita fulgerele fenomenale sau chiar o explozie nucleară.

Este imposibil de a fotografia sau de a filma noua acţiune în generator, căci acesta anihilează imediat toate aparatele electronice, făcându-le inutile.

Cercetarea care a condus la realizarea acestui dispozitiv uimitor poate fi folosită însă cel mai mult în dezvoltarea armelor electromagnetice!

Evident că nimeni nu a studiat până acum efectele biologice pe care le-ar putea avea aceste impulsuri extraordinare, dar se ştie că “ele pot afecta echipamentul electronic din apropiere, calculatoarele sau telefoanele mobile şi că trebuie să fie controlate de radiaţii”, a spus Mihail Yalandin, un specialist principal de la Institutul de Electrofizică.

One thought on “Rusia a creat super arme electromagnetice

  1. Pretty portion of content. I simply stumbled սpon your website and
    iո accession capital to saƴ tɦɑt Ι acquire actually loved account ƴour blog posts.
    Any way I’ll ƅe subscribing оn your augment and еven
    ӏ fulfillment ƴou get entry tо persistently ԛuickly.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *