Timpul

Timpul

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Timpul este legat de mişcare iar noi am reuşit să dăm o gradaţie acestei mişcări şi să ne măsurăm existenţa în prisma percepţiei noţiunii de timp.
Ȋn energia divină vie care ne-a creat nu există timp, nu există început şi sfârşit, nu există mişcare, există doar energie densă vie, pură şi plină cu toate cunoştinţele infinitului.
Timp există doar pentru noi şi pentru tot ce are început şi sfârşit şi deci o existenţă limitată şi mişcare însă ne agăţăm de timp cu mintea noastră fără să ne dăm seama că-i dăm prea mare importanţă şi ne scapă din vedere să ştim ce este viaţa.

TimpulDacă ar fi după mine aş spune că trăim preţ de o secundă şi dăm prea mare importanţă timpului vrând parcă să ne amăgim singuri cu un sfârşit cât mai întârziat.
Viaţa are nevoie de o altă dimensiune şi este bine să lăsăm această preocupare cu timpul să nu ne mai macine existenţa atât de mult.
Nu este nevoie să trăim sute de ani ca să ştim ce este viaţa şi să o ȋmplinim, de aceea ar fi bine să ne depăşim stadiul de acum, să ajungem pe o treaptă de cunoaştere şi înţelegere care să ne permită să percepem totul în jurul nostru altfel.

Să învăţăm să trăim cu sufletul la modul conştient şi real pentru că atunci când ne încărcăm cu energie divină vie venită din suflet şi timpul ȋn interiorul nostru capătă altă dimensiune.
Când ne ducem spre energia divină vie timpul se dilată pentru că acolo nu există timp iar puterea de viaţă este greu de imaginat.
Ȋnvăţaţi să dezvoltaţi sentimente de dragoste profunde venite din suflet fără frică şi o să vedeţi că energia divină vie se eliberează, vă încarcă corpul şi ajutaţi de o credinţă puternică şi numai bunătate o să începeţi să-mi daţi dreptate, veţi simţi cum vă ridicaţi acolo unde vă este locul.

Veţi începe să căpătaţi puteri din ce în ce mai mari date de energia divină vie pe care o purtăm în noi, care ne vrea doar binele şi doreşte să se împlinească prin noi la modul cât mai frumos posibil.
Atunci veţi simţi că puteţi trăi într-un an cât o viața şi noţiunea de timp capătă alt înţeles iar asta pentru că energia divină vie este fără timp şi fără sfârşit.
Cea mai bună definiţie a timpului pentru noi în viaţa de zi cu zi este însă aceea dată din prisma dragostei pentru omul de lângă tine şi eu aş spune cam aşa:

Pentru mine timpul înseamnă de câte ori inima mea bate împreună cu cea a omului de lângă mine.

Dacă ar fi să fac o listă de priorităţi aş pune pe primele trei locuri sufletul, dragostea, timpul şi m-aş opri aici pentru că distanţa care le separă de celelalte este prea mare.
Timpul este relativ, dacă am putea face o plimbare prin univers şi am sta o vreme printre galaxii am putea înţelege mai multe.
Aici pământul, soarele şi luna se învârt într-un mod anume însă fără mişcarea lor am fi debusolaţi şi am pierde reperele la ceea ce numim noi timp.

Totul este dat de mişcare şi percepem timpul ca zi şi noapte şi din păcate avem un anumit număr de zile care ne măsoară existenţa fizică pe acest pământ.
De aceea este bine să fim conştienţi că fiecare zi care trece este încă un pas înainte aşa că fiecare zi este importantă în felul ei şi nu trebuie să ajungi prea departe ca să realizezi acest incontestabil adevăr.
Timpul este cel care nu iartă pe nimeni pentru că nu stă în loc şi ne trage de mână fără să ne lase măcar o secundă şi nu există om care să nu regrete că timpul a trecut prea repede.

Cine este conştient de importanţa timpului dă mai multă consistenţă existenţei sale.
Când suferim uităm de timp pentru că suferinţa ne amorţeşte simţurile, când simţim dragostea din suflet încercăm să facem ziua cât mai lungă iar când trăim în gama de normalitate, între cele două stări, ne lăsăm purtaţi de timp.

Timpul are valoare atât cât se contopeşte cu cel al omului de lângă tine.

Cam aşa ar avea o definiţie timpul nostru cel de toate zilele, în starea de normalitate.
Timpul însă trece întradevăr diferit în funcţie de cum îl percepem şi stările pe care le avem, a fost şi va rămâne ceva relativ.

Pentru energia divină vie nu exista timp şi doar universurile pe care le creează au un început şi sfârşit şi deci un fel de existenţă limitată şi se întorc în final înapoi de unde au apărut, ele doar apar, evoluează şi se sting.
Cine reușește să deschidă fereastra complet se contopește cu energia divină vie și pierde noţiunea de timp trăind cât vrea pe acest pământ, dacă rămâne în starea aceea şi bineȋnţeles dacă nu este omorât de răutatea oamenilor sau de alte ȋntămplări nedorite.

Energia divină vie ne ştie şi viitorul pentru că nu are timp, de aceea unii oameni care au o legătură bună cu sufletul pot vedea în viitor.
La aproximativ două luni după ce am fost lăsat să văd ȋn interior fereastra care face legătura cu energia divină vie am mai fost dus o dată ȋn interior şi Dumnezeu mi-a arătat ceva din viitor, foarte scurt şi clar şi tot ȋn momente de trăiri profunde şi luciditate extremă.
Tot ce se întâmplă în univers dar absolut tot este guvernat de energia divină vie care a creat totul iar oamenii doar încearcă să-şi explice câte ceva şi pierd din vedere esenţialul, se pierd în amănunte şi nu văd esenţa existenţei umane.

Toate planetele au o fereastră în mijloc și sunt legate la energia divină vie iar soarele nostru dă lumină și căldură tot cu ajutorul energiei divine vii și mișcarea planetelor ȋn univers se face numai după reguli impuse de ea.
Planeta noastră are ȋn centru un miez cu o temperatură ȋn jur de 5000ºC menținut aşa de sute de milioane de ani prin reacții de fuziune pentru că Dumnezeu vrea asta şi aşa reglează temperatura planetei, mişcarea ei, atmosfera terestră, timpul ȋn starea lui normală şi clima pe pământ.

În afara atmosferei terestre timpul ştiut de noi se modifică o dată cu viteza de deplasare din univers sau cu locul unde se ajunge iar viață este peste tot ȋn infinit.
Omul a putut trăi oriunde a ajuns ȋn afara pământului numai că a trebuit să-şi creeze condiții necesare ȋntreținerii vieții.
Atmosfera planetei noastre este defapt energia vie cu care se ȋncarcă prin fereastra din centru pentru că planeta noastră este vie şi mai ȋntâi Dumnezeu a făcut să apară natura ca să se poată dezvolta şi viață prin ființe.
Dumnezeu creează planete cu viață iar noi ar trebui să ȋnvățăm de acum ȋncolo cum să trăim pe planeta noastră şi după aceea să ne preocupe cu adevărat viața pe alte planete.

Florin Dragu

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *