Un englez, pedofil şi canibal

Un englez, pedofil şi canibal

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Geoffrey Portway, un englez în vârstă de 40 de ani, şi-a construit o pivniţă în locuinţa lui din Worcester, în Massachusettes, în scopul de a răpi, viola, ucide şi mânca copii.

În timpul percheziţiilor care s-au desfăşurat la domiciliul său, anchetatorii au găsit o cameră cu un coşciug care putea conţine un copil, cât şi o cuşcă din oţel, frigidere şi scalpuri.

Omul nu a făcut singur toate ororile, supliciile pedofile şi canibale, ci în compania unor complici. Printre ei, Ronald Brown, care oficial trăieşte din marionetă, din Florida.

Un englez pedofil si canibal
Geoffrey Portway

În iulie 2013, el a fost condamnat la 20 de ani de puşcărie. După ce a pus ochii pe un copil în biserica unde lucra, împreună cu Portway au pus la punct un plan diabolic, aproape milimetric.

Conform Boston Herald, Brown a trimis „un desen victimei cu linii pentru a identifica diferitele tăieturi ale cărnii”.

Cei doi complici au închiriat o casă în Everglades, unde să-şi mutileze în linişte şi departe de orice privire indiscretă victima timp de mai multe săptămâni înainte de a-i mânca părţile din corp care le interesau.

Portway, poreclit Fat Longpig, discuta deschis pe forumuri cu complicii lui. În fine, în iulie 2012, pedofilul periculos a fost arestat de către FBI. La proces, a pledat vinovat pentru deţinerea de fotografii pornografice cu copii dar a respins faptul că ar fi ucis vreun minor.

Procurorul american a cerut 27 de ani de puşcărie pentru el şi expulzarea acestuia de pe teritoriul SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *