Vreau să nu-l pierd

Vreau să nu-l pierd

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Tocmai am ieşit dintr-o lungă relaţie şi sunt fericită. Cred că o perioadă, nu voi dori nimic serios, dar ştiţi cum este… când vrei ceva, iei. Aşa fac eu, cel puţin.

Publicdomainpictures.net, foto de Jean Beaufort. Foto simbol.

Recent, am început totuşi o relaţie cu un coleg de serviciu. El a venit spre mine, atras de formele mele excitante, cu care agăţ foarte des bărbaţii, recunosc. Sunt o femeie rece şi distantă, iar el era curios de a vedea ce se ascunde în spatele acestui zid. Dar evident nu sunt rece decât în aparenţă, este bariera mea prin care mă protejez.

Ieşim împreună de aproape o lună… şi recunosc că am făcut dragoste încă din prima seară. A fost ceva memorabil, plăcut. El este cu 15 ani mai mare ca mine, însă diferenţa de vârstă nu este decât biologică, este foarte modern şi deschis.

Noul meu prieten este tandru, atent, vesel, plin de umor, şarmant. Mă înnebuneşte! Mă provoacă mereu si facem dragoste ca nişte nebuni, non stop. Vorbim zilnic. Aş vrea să nu-l pierd, pentru că simt că este un om bun şi ar putea fi jumătatea mea. Ce mă sfătuiţi?

Denisa

Nu credem că trebuie să faci ceva în mod special. Dacă vă iubiţi, ajunge. Ţine-l aproape şi fii cu ochii în patru. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *